Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Köszi Srácok
bwoay:
Hát, nekem meg az a fura, hogy iPod-ot ajánlanak Creative helyett iPod-ok tetszenek, külsőre ok, a kezelésük forradalmi, amennyire utáltam, annyira jó, de az iTunes annyira baxa a csőröm... A Flac mondjuk nem olyan fontos, egy iPod féle loseless-el is kiegyezek, ha jobb mint egy párszáz khz-es mp3. iPod-dal az a bajom, hogy drága Használt kütyüt meg nem szeretnék...
A Creát azért szeretem, mert most egy 4gb-os Zen V-m van és meggyőzött. A hangja pöpec, könnyen kezelhető, sosem fagy. Csak a mérete már kezd pici lenni. Mind a tárhely, mind a fizikai méret. És a kijelzője sem a legjobb.
Bár, az ár is döntő volt, mert a 30gigás Vision:M az 30k + postaköltség(UK-ből mondjuk).
De ha oda jutok, akkor még mindig nem tudom, hogy Vision vagy Classic. iPod tömegbetegség, én meg annyira ódzkodom attól, ez az egyetlen baj.
Miért nincs más ami versenyképes?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs