Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18014) PR0JECTNR56 válasza Ati1979 (#18013) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Az SE-215-nek a finomított a karakterén olyan értelemben, hogy kellemesebbek lettek a magas hangok, a mély mennyiségéből visszavett egy kicsit, a közép meg nagyjából maradt, ami volt, de az összkép során az is kellemesebbnek tűnik. Nem kell óriási változásra számítani, ha olcsóbb kábelt veszel, de szerintem ahogy haladunk árban fölfelé úgy finomulhat a dolog egy bizonyos pontig. Viszont mindig érdemes figyelembe venni, hogy az upgrade kábel nem feltétlen olyan atomcsapás biztos mint a gyári Shure, tehát túrára nem azt kell vinni. :D A csatlakozó szerintem mindegy, az átalakítás során ez csak kényelmi opció lehet gondolván a korábban beszerzett/megmaradt kábelekre.
Így van a 940-es zárt, de annak a hangja már nem az én asztalom a leírások alapján (ha ténylegesen eljutok a vásárlásig persze kap majd egy élő hallgatást is biztos, ami biztos alapon), meg árban is több mint amennyit a jelenlegi tervezett keretem lehetőve tesz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.