- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Senki nem használ ilyen lejátszót? Pedig elég olcsó. Arra már rájöttem, hogy iPod Shuffle klón, de még mindig nem tudom a kínai főklón nevét. Neten clip mp3 mini player néven emlegetik, van belőle kijelzős és kijelző nélküli változat is, (micro)SD-t fogadó és saját memóriás változat is, mindenféle színben és variációban.
Az is jó lenne, ha valaki tudná, milyen programmal lehet rajta fw-t cserélni. Lementeném róla a gyárit, átírnám benne, ami nekem kell és visszatenném. De sajnos egyik fw cserélő program sem áll szóba a lejátszóval. Se az MP3 Player Upgrade Tool, se az EasyChips. A chip típusát sem tudom megnézni, nem csavarozva van a ház és nem tudom szétszedni.
-
N0zer0
senior tag
A Telstar, Wilson Co. Ltd, Luckystar, stb. ugyebár S1MP3 klónok.
Ez a lejátszó melyik típusnak a klónja?

ConCorde, MyAudio, stb néven megy. Kéne hozzá fw, ezért keresem miből lehet leszármaztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Nyaralás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Synology NAS
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest