Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Hát most hirtelen rányomtam a "Compact"-ra azon a fiókon, de azt hittem még kérdezni fog valami, vagy megerősítést stb., de egyből elkezdte a folyamatot. Azt sem tudom hol tart az egészben, mert alul a zöld csík nem azt mutatja. T4300-as proci és 4GM RAM, szóval ez már fogja a gépet rendesen. Azért baj, mert nem tudom mikorra végez ezzel a sok levéllel, lepasue-olni nem lehet, kilépni meg nem akarok, mert félek akkor meg elveszik egy csomó levelem. Adok neki másfél órát, aztán kénytelen leszek kilépni.Na 10 perc alatt leállt magától, bár nem tudom, hogy 4300 levelet, hogyan tudott ennyi idő alatt "Compact"-olni.
De semmi hatása nincsen, ugyan úgy kiakad, amikor az Inbox-ra állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De semmi hatása nincsen, ugyan úgy kiakad, amikor az Inbox-ra állok.