-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Ubuntu-Mate-et használok, és persze Thunderbird levelezőklienst ( 52.6.0 64bit ). Sorra kapom itt a lemezhasználat elemzőtől a figyelmeztetést , hogy kevés a hely. Indokolatlanul. Aztán ránéztem már mi a nyűgje. Hát látom , hogy a Thunderbird mappa 13 GB ... mondom kössz! Azon belül a ltm320ci.default mappa duzzadt ekkorára. Csak IMAP fiókot használok szóval nem értem igazából ez miért történt hisz pont a lényege az IMAP-nak , hogy nem tölti le a levelezőszerveren mahinál mindennel...
Hogy tudom megoldani eme problémát? Törölhetem a mappát?
Esetleg a fiókot inkább és hozzam létre újra?
Valami beállításom nem jó?Egyéb ok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest