Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget kérnék, pár napja nem tudom megoldani a gondom, mióta a telepítettről a portable változatra váltottam.
Van 4 mail amit szűrőkön keresztül a közös mappa alatti tematikus könyvtárakba teszek. A gond az, hogy az áthelyezett levél után a bejövő (mostanra már üres) könyvtáron rajta marad a jelzés, és a tálcán a levél. Ezért nem elég megnéznem a levelet, hanem meg kell nyitnom az üres bejövő könyvtárat is. Kicsit kezdem unni. Jó lenne az üzenetszűrők között a "megjelölt olvasottként", ha lenne ennek fordítottja is. Hiszen ilyenkor leveszem a bejövőbe, áthelyezem, majd visszaállítom minden szűrőponton. Macerás, de megoldás. Van ilyen beépülő, vagy csak a beépített gyárit tudom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest