- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
Sziasztok!
Gép újratelepítése miatt a TB-t is újra kellett telepítenem és a korábban lementett beállításokat (5 fiók levelekkel, stb.) visszapakoltam. Minden rendben is működik, kivéve egy gmail fiókot. Azt tudom, hogy gmail esetén a kliensprogramban hiába állítom be, hogy x napig tartsa a szerveren a letöltött leveleket, mert a gmail beállításai szerint működik a dolog. Korábban működött az, hogy egy adott pc-n lévő TB kliensben letöltött gmailes levelet később egy másik pc szintén TB-jén lévő, ugyanazon gmailes fiókban letöltötte újra ugyanazt a levelet és ez nekem így volt tökéletes. A mostani újratelepítésnél viszont nem működik. Pl. a munkahelyemen lévő pc TB-ben letöltöttem egy gmail fiókos levelet, majd otthon egy másik pc-n ugyanezt a levelet akartam letölteni szintén a TB-vel, de ott a már korábban letöltött levél nem jelent meg. Tudom, hogy a gmail elvileg ezt nem támogatja, de higgyétek el, hogy korábban működött egy gmailes fiók ugyanazon levelének több gépen való letöltése is. A képen a gmail POP beállításai láthatóak, amikhez sem most, sem korábban nem nyúltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest