- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
canniball
üzenetére
Igen, normál esetben így is kellene lenni. Az asztali gépemet is újratettem, ott megcsináltam azt, amit Te is írsz, annyira jól sikerült, hogy még a POP3 és SMTP beállításokat sem kérte a Thunderbird, úgy működött, mint ha mise történt volna.
De most, a noteszgépen, valamiért nem akar. Átmásolom az egészet. Csak a mail.x.hu mappát másolom át, csak a Local Foldert másolom át, mindkettőt átmásolom, felülírom, hozzáadom, minden lehetőséget végigpróbáltam már, egyszerűen nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest