Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Valóban, már 3/4 6 óta fenn vagyok, de az az igazság, hogy olvastam anno a problémádat, de magam is tanácstalan vagyok, pedig már sok éve használom a Thunderbird-t. Azért meg nem akartam postolni, hogy én sem tudok mit javasolni.
Ha jól vettem ki soraidból, folyamatos, ismétlődő letöltésről van szó, tehát, ha nem állítottad volna le, akkor még most is töltené a levelekt, mondjuk, 82-edszer.
Pl.: gmail fiókod van-e az említetteken kívül? És ha van, akkor azzal hogy működik?
Ha nincs, és megoldható, akkor hozz létre egyet, és a rakoncátlankodó fiókjaidat próbáld meg a gmailre irányítani, azután a Thunderbird-re a gmailt állítsd bejövő postafióknak.
Ez csak próbálkozás, megalapozottabban nem tudok jobbat tanácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest