Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergio
csendes tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen, bocs' ... tehát a "visszajön" alatt azt értem, hogy le tudom tölteni a gépemre.
Most, hogy mondod: lehet, hogy pop3-al sem volt ilyen egyszerű ;-)
Ugyanis az volt, ill. most is az van, hogy yahoo-s címet használok a levlistáim nagy részére, ami át van irányítva a gmail-ra. (pop3 alatt, a yahoo-t használtam smpt szervernek ... s valószínű, akkor azért tudtam letölteni a leveleket). Sőőőt ... még utána, gmail pop3-al is le lehetett, csak egy recent-et kellett beírni felhasználó név elé)
A váltás után, én az imap-ot is - elviekben - úgy használom, hogy letöltöm a leveleimet (tehát a gépemen is tárolom).
Az igaz, hogy az elküldött levelek között a Gmail-on is megjelenik (sőt, ha ha valaki arra válaszol, akkor még a bejövő üzenetknél is megjelenik, mint az elkezdett beszélgetés darabja), csak sajnos ezt nem tudom letölteni.
Tehát a kérdést akkor úgy módosítanám, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy ezeket a leveleket is letöltsem?
ui: Most lehet, hogy valahogy nem tudom utolérni a gmail gondolkodásmódját ... de a levlistának nem az a lényege, hogy minden tag - beleértve a feladót is - megkapja a beküldött üzeneteket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest