Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Oh, hogy a legegyszerűbb dolog nem jutott az eszembe. Igazából pont arról van szó, hogy arra gondoltam, hogy át kéne állnom egy imapos fiókra, de közben így is archiválnék mindent ugyan úgy hozzám is. De mivel csak msot próbálkozgatok ezzel először, egy másik profilt csináltam inkább és ott üres volt a local folders ezért eszembe se jutott, hogy simán onnan lehetne áthuzogatni az imap-os accontra

Köszi, mindenkinek
Egyébként ti milyen jó imap-os fiókokat ismertek (ha ez nagyon off akkor bocs
): én egyenlőre az aim-ot találtam ahol normális méretű tárkapacitás van(itt 2gb, de nekem már egy is elég lenne), van még egy arab, de ott megilyedtem, amikor már arra is rákérdeztek, hogy mi a vallásom(és szűrték a szexuális kifejezésekre a leveleket pl., sőt akit ilyenen kapnak az valami büntit is kaphat, meg hiányzott izrael az országok közül stb..), meg van egy-egy nem angol nyelvű (pl szlovén), de ez elég szenvedős e miatt, és az ingyeneseknek itt a vége, az eddigi találataim alapján...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sí, sielés
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Messze nyolcezer fölött!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest