Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
hát igazából fogalmam sincs mi az a ''dev>>null'',de mióta töltöm autómatikusan a leveleket látszatra nincs semmi baj. Más: egy kis gondom a calendar extensionnal volt még, egy ideig fagyogatott tőle a progi, de aztán kiszedtem, beraktam újra és azóta ez is rendben működik... szóval eddig teljesen meg vagyok elégedve

esetleg ha van valami feature, vagy beállítás amit egy mezei OE felhasználó nem is várna de mégis hasznos ne tartsátok magatokban. eddig fenn van: minimize to tray, profile password, calendar. meg használom a spamszűrőt, meg vannak szabájok a mappákra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby rádiós topik
- Whisky topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest