Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
Sziasztok, miért rakja be a firefox automatikusan az msn ent nekem, mit töröljek és honnan??? Idegesítő nagyon. A jobb sarokba lett egy skype jel is.....
-
Magany
tag
Sziasztok, valami rosszat tettem hogy az én problémáimra nem javasoltok megoldást?

-
Magany
tag
Sziasztok megint gond van, ha uj ablakot nyitok nem nyilik meg külön új ablakban hanem abban ahol épp vagyok....fogalmam sincs mi történhetett? Máskor szépen jelezte a tálcán hogy új ablakot nyitottam most meg nem........
-
Magany
tag
Sziasztok, problémám támadt a firefoxal. Facebookon a játék inditása után össze omlik a bővítmény vagyis az adobe flas plaeyer és le is fagy. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
-
Magany
tag
Sziasztok, multkor már irtam ide erről a problémámról. Akkor a tanács az volt toroljem a gyorsítótárat meg a sütiket. Mondjuk a sütiket nem tudtam hol kell törölni. De egy karbantartó program ki törölte. Csak hogy megint fent áll a probléma. Ha vissza lépek egy oldalról kirak ide
. Aztán kezdhetem megint bepötyogni amit keresek. És ezt számtalanszor megcsinálja. Valaki valaki ötlettel? -
Magany
tag
Üdv, köszi a tippet! Azt hiszem most már működik. Viszont egy régi probléma nem oldódik meg, pl. facebookov görgerem az oldalt és írja hogy a firefox nem válaszol. Vagy ha néha törlon az előzményeket a firefox nem válaszol. Elég sokszor előfordúl, nincs ötleted mi lehet a gond?
-
Magany
tag
Sziasztok, van egy problémám. Be írok valamit a böngészőbe és ugye ki rak oldalakat, belépem az egyikbe és visszalépéskor nem a felkíált oldalakhoz rak ki hanem megjelenik egy keskeny rublika a lap tetején hogy írjam be megint amit keresek. Mi csinálja ezt, a firefox vagy a google?
-
Magany
tag
Megtortent,koszi a tanacsot.... Masik dolog amire regota nem kapok valaszt, foleg a facebookon csinalja az oldal porgetese kozben hogy lefagy a bongesz es kiirja hogy a firefox nem valaszol. Fel perc, egy perc mire megint helyre all es senki nem tudtam megmondani miert....Valami otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest