Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Ez érdekes, én bárhogy nyitok új ablakot, (Ctrl+n/jobb klikk új ablakban megynitás/fájl új ablak) mindig az lesz az aktív, az ugrik az előtérbe, privát ablaknál is ugyanígy...
Nem tudok róla, hogy állítottam volna ehhez bármikor valamit... és másik gépen friss telepítésnél is alapból így működik. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Mostanában már nagyon idegesített a fenti probléma, és egy kicsit előrébb jutottam.
Az a probléma, hogy amikor új ablakot nyitok, akkor az nem lesz aktív. Találtam egy régi leírást, hogy a Beállítások/Általános fülön lehet ezt beállítani, hogyha új ablakot nyit, akkor váltson át rá => legyen aktív. De az új verziókon ez a menüpont már nincs. Esetleg valaki meg tudja mondani, hogy az about:configba be lehet-e ezt állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KAMI911