Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
bazsi83vp
üzenetére
+1

Ahogy írtam én kikapcsoltam a disk cache-t, mert van 32 giga memóriám, írjon abba hiszen nagyságrendekkel gyorsabb, és így még "kímélem" is az SSD-t (tudom, hogy nem kell félteni, de ha ennyivel tudom mentesíteni, akkor miért ne tegyem?) Illetve a jelenlegi net sebesség mellett teljesen feleslegesen vannak tárolva az oldal elemek.
csicso82 lehet kötözködésnek véled, pedig nem annak szántam, de ami filléres tétel neked, az nem jelenti azt, hogy másnak is az (persze tudom, hogy nem nagy összeg valóban egy kisebb SSD rendszer alá), de én ne dobálozzak már az ő pénzével, hogy nem igaz, hogy ezt nem tudod megengedni magadnak, mert ha tönkre megy akkor veszel másikat.
-
Armagedown
őstag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
Köszönöm a választ, de sajnos nekem így sem volna jó, mert ez a teljes gyorsítótárat áthelyezi a merevlemezre, ami lassulást okoz, úgy néz ki, nem lehet megcsinálni azt, hogy különböző weboldalakhoz más más cache-beállítás tartozzon.
Közben találtam egy megoldás, hogy a memóriába cacheljen, de ennek sok hátránya is van.
#60042 Szerintem elég világos, hogy azért akarom áthelyezni, hogy ne nyíródjon az feleslegesen, ha nem muszály.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911