Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Igen, ahogy már írták előttem is, a hosszú várakozás a víruskeresés miatt van. Igazából, ha jól emlékszem, nálam csak az FF 3.5-nél kezdődött... (De már a Betanal is).
Én NOD-ot használok. Nem ez van neked is?
Oprendszerből mit használsz? Mert nálam is úgy van, hogy mikor betöltődik a Vista, utána ha egyből indítom a Firefoxot, akkor egy kicsit várni kell. De ez szerintem amiatt van, mert még Superfetchel a Vista, és nem feltétlen a Firefox miatt.
MOD: Utána, ha kilépek az FF-ből, és elindítom megint, már villámgyorsan bejön, mert benne is van a memóriában.
MOD2: firefox.hu: Rá lehet kattintani a bal oldali menükre, de az oldal tartalma nem változik nálam se. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Éppen a vírusellenörzés miatt áll meg picit a letöltés végén. Beállításoknál biztos ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne csináljon ellenőrzést. Talán a security, biztonsági beállításoknál van az opció, sajnos itt melóhelyen nem tudom neked megnézni pontosan.
És azért indul elsőre lassan, mert be kell töltenie sokmindent első indulásnál, mint minden programnak ennek is. Szerintem IE-nél is így van. Ha nem akkor az betölti magát win indulásnál, mivel ugye a rendszerbe épített.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911