Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60469) Intruder2k5 válasza kovaccss (#60468) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

"Úgy látom nem változott semmit a fórum máj. óta, mert továbbra sem kap segítséget az olyan ember, akinek nehezen megoldható problémája van."

Nemhogy a fórum, de te sem változtál. A felkínált lehetőségek egyike sem felelt meg az irreális elvárásaid miatt, és/vagy amit szeretnél az talán nem is lehetséges, és ezért a végén még mások a hibásak. Nem az első topik, ahol ezt eljátszod, kezd déjà vu érzésem lenni.

Megmondták fentebb, mentsd le a komplett profil mappákat, aztán próbáld meg frissíteni a Firefox-ot, majd visszatölteni a korábbi profilokat. Ha nem lesz jó, még mindig visszatérhetsz a jelenlegi verzióhoz. Az viszont, hogy te még bezárni sem vagy hajlandó a Firefox-ot, hogy lépést tegyél a probléma megoldása felé, nem a mi bajunk. A Firefox profilja már réges-rég kinőtt abból a korból, amikor néhány file-ból állt és bármit bárhova másoltál, vagy kézzel átírtál, jó volt. Az általad használt és a jelenlegi legfisebb verzió között óriási ugrás van, akár változhatott is a profile kezelése, struktúrája, akkor pedig maradhatsz a jelenlegi verziónál, amíg el nem megy az áram.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.