Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, hogy nem válaszoltam. Csak csekkoltam a teljesítményt, mivel az is a kérdéseid közt szerepelt. Gondoltam megmutatom, hogy felesleges egyszerre több Firefoxot elindítani, egyben is megoldható a dolog. Emlékeim szerint csak később jöttél a "nem akarok jobbra-balra szkrollozni" igénnyel.
Elnézésedet kérem, hogy nem olvastam végig tüzetesebben minden hozzászólásodat és nem válaszoltam meg a feltett kérdéseket. Tanultam a hibámból, legközelebb figyelmesebb leszek...Egy észrevétel és egy javaslat:
Ahogy látom, félted a jól feltelepített és belakott rendszered, talán ez miatt nem akarsz kísérletezgetni. Ezt megértem, Én is hasonlóképpen gondolkodom, főleg céges környezetben, ahol nem mindegy, milyen állapotban vannak a gépek, hiszen pénzt kell termelniük.
Próbáld meg a rendszered szektoronkénti teljes lementését, amit néhány perc alatt simán vissza tudsz állítani. Ehhez ajánlott szoftver a Paragon Backup & Recovery Free. Nekem évek óta ez jött be legjobban. Letöltöd, készítesz egy boot CD-t, vagy USB kulcsot, bebútolsz róla és a rendszer partíciót lemented a másik partícióra, vagy külső vinyóra. Ezek után lehet garázdálkodni, minden vacakkal kísérletezgetni. Feltehetsz egy rakat kiegészítőt, programot, 30 Firefoxot, amit csak akarsz. Ha nem sikerül, vagy szétcseszed a rendszert, visszaállítod a mentésből és Voila!, minden olyan, mint amilyen volt. Ezzel kapcsolatban tudok segíteni, keress bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911