Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TigerCat

nagyúr

válasz a1200 #29359 üzenetére

Bocs, hogy nem válaszoltam. Csak csekkoltam a teljesítményt, mivel az is a kérdéseid közt szerepelt. Gondoltam megmutatom, hogy felesleges egyszerre több Firefoxot elindítani, egyben is megoldható a dolog. Emlékeim szerint csak később jöttél a "nem akarok jobbra-balra szkrollozni" igénnyel.
    Elnézésedet kérem, hogy nem olvastam végig tüzetesebben minden hozzászólásodat és nem válaszoltam meg a feltett kérdéseket. Tanultam a hibámból, legközelebb figyelmesebb leszek...

Egy észrevétel és egy javaslat:
    Ahogy látom, félted a jól feltelepített és belakott rendszered, talán ez miatt nem akarsz kísérletezgetni. Ezt megértem, Én is hasonlóképpen gondolkodom, főleg céges környezetben, ahol nem mindegy, milyen állapotban vannak a gépek, hiszen pénzt kell termelniük.
    Próbáld meg a rendszered szektoronkénti teljes lementését, amit néhány perc alatt simán vissza tudsz állítani. Ehhez ajánlott szoftver a Paragon Backup & Recovery Free. Nekem évek óta ez jött be legjobban. Letöltöd, készítesz egy boot CD-t, vagy USB kulcsot, bebútolsz róla és a rendszer partíciót lemented a másik partícióra, vagy külső vinyóra. Ezek után lehet garázdálkodni, minden vacakkal kísérletezgetni. Feltehetsz egy rakat kiegészítőt, programot, 30 Firefoxot, amit csak akarsz. Ha nem sikerül, vagy szétcseszed a rendszert, visszaállítod a mentésből és Voila!, minden olyan, mint amilyen volt. Ezzel kapcsolatban tudok segíteni, keress bátran.

Új hozzászólás Aktív témák