- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisokka
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Végül próbálgattam régebbi mentésekkel is, de teljesen irreális, ami történik. Nem találom a kancellárom, akit hiába helyezek át másik városba, nem jön el. Mást nem tudok kancellárnak kinevezni, Ymira ismeretlen helyen tartózkodik. Enélkül a rosszabb vazallusaim nem tudom árulással megvádolni. Fogalmam nincs mi zajlik. Sajnálom, de így ez a sok idő, amit ebbe öltem. Reménykedtem, hogy lesz valami opció erre, de nem nagyon találok rá. A saját államom ellen voltam -47-el, akkor töltöttem vissza vagy 150 nappal, ez eddig oké. Ymira már ekkor köddé vált. Semmi infót nem találok róla, hogy mi a bánat van, azt se tudom sokszor, hogy kik a vazallusaim. Remélem a Bannerlordban átgondoltabb helyzetek vannak, mert ez így sajna egy átláthatatlan bughalmaz. Nincs lista ilyen esetre, hogy kik vannak velem és kik hogyan, milyen viszonyban vannak egymással.
Nincs kedvem elkezdeni az elejéről. Nem mondom, hogy nehéz volt, sőt, szórakoztató, de nincs kedvem még egy ilyen szopáshoz a közepén.
Ha egyszer mégis elkezdem, biztosan nem lesznek vazallusaim, inkább legyen a banditáké a terep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest