- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Élménybeszámoló!
lvl 30, Imre király jobbkeze

strength = 22
agility = 15
intelligence = 15
charisma = 12
health = 63kills: 2626
wounded: 486
friendly kill: 0
friendly wounded :0renown: 1959
honour: 50
party max size: 125
heroes: 10trade = 2, Polóval a csapatban 7+1(8), ez is 10+4 lesz idővel
leadership = 5, alacsony karizma, de a hírnév dolgozik
prisoner_management = 6
persuasion = 6
engineer = 2, Battutával 7+1 (7), elég: a normál ladder 4 óra
first_aid = 10+4 (14), azonnal hiró regen
surgery = 10+4 (14), alig van halál
wound_treatment = 10+4 (14), gyors felépülés
inventory_management = 4
spotting = 2, Eteriani van ráállítva, alacsony szintről jól feljeszthető, így 5+1 (6)
path-finding = 5+2 (7) ezt nem adom át senkinek
tactics = 2, szintén Ibn Battuta, 7+1 (gondolom 8)
tracking = 2, Eteriani, 5+1 (6)
trainer = 4, könyvvel 5
looting = 5+2 (7)
horse_archery = 1
riding = 5
athletics = 3
shield = 2
weapon_master = 3
power_draw = 1
power_throw = 1
power_strike = 7 (eheheh
)
ironflesh = 3one_handed_weapons = 159
two_handed_weapons = 150
polearms = 238
archery = 126
crossbows = 211
throwing = 126
firearms = 0Naszóval a köbö 8 hónapos bérmunka alatt a karakterfejlesztésre koncentráltam, aztán szóltam Imrének (87 pontos haver már), hogy akkor adjon valamit, mert ideje. Örvendezve adta oda Czege egyik faluját (amit én már én foglaltam), vele még mindig mínuszban vagyok emiatt. Kicsit gáz, mikor ott van a környéken, de hiába, mert csak magában somolyog, ahogy harcolok. Mindenesetre fosztogatni szeret a drága, szóval jóformán csak erre használom. Merthogy mindig én vagyok a hadvezér, naná. Bérenc koromban csináltam a kveszteket a lordoknak, így nem kérdés.
Az eskü időpontja átgondolt volt, azonnal nekiestem Olomoucnak, és be is vettem. Azért kellett pont ez, mert nem ladder kell neki, hanem siege machine vagy mi, az meg még nekem is majdnem két nap tákolás. Úgy 125 fő védi, de mire ostromra kerülne a dolog, már összeszedtem a lordokat és mehet a mészárlás. Lombardiával nem tudom, hogy lesz... egyszer már hadat üzentek, mivel Papalt kiirtottuk és szomszédos, szóval jogosan. Elég az hozzá, hogy éppen Velencét (utolsó város ez is) ostromolták, mikor jött a hadüzenet: oda is vonultunk: én meg vagy négy lord, de hiába. Majdnem ezer (1000!!!) emberrel állta körbe Lombardia a várost, az én lordjaim a seregek láttán meg visszahőköltek... totál esélytelen volt, brutális lovagjaik vannak, a magyar lovagok ezekhez képest könnyűlovasok. Mindegy, volt némi csetepaté, és Lombardia - mivel folyton ott mászkáltam és csaltam el az arra járó kisebb seregeket - megunta a dolgot és békét kötött Imrével. Na, zseniális... ha beveszik Velencét, ott lesznek az arcunkban, erősebben mint valaha. Ez a része nem tudom, hogy lesz. Jött néhány békés hét, aztán most Halych felé terjeszkedünk, szintén brutálisan erős lovagjaik vannak (500 xp körül, szóval királykategória). Ha Lombardia bevette Velencét, és hadat üzen össze kell kapni magunkat, az biztos. Szerencsére Halych-t gyöngíti még több nép is. Lombardia az nagy falat, ők egyszerre egy háborút vívnak, jól csinálják.Szóval így... kíváncsi vagyok meddig megy a dolog, eddig két "népet" mi irtottunk ki, egyet meg tán az angolok (Wales: 0). Van néhány utolsó város, szóval lesz még nullázás, remélem Imre felfogad néhány lordot (egy walesi már jött régebben), és lesz kinek adni a foglalt várakat, mert most nem hiányzik a plusz nyűg. Két falum van, meg egy városom, ez így nekem elég. Hát, itt tartunk most...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)