Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Hali.
A következő szezonra gondolkodom egy használható, alacsony fogyasztású gépen. A1 jogsi miatt 125-ös bringa jöhet szóba. Illetve max 250, ha addig lerakom az Ak-t, bár nem tudom pontosan, ilyenkor megy minden elölről, vagy csak egy rutin+forgalom?
Szóval a lényeg: milyen sportos kinézetű 125, 4t, 400k (nagyon max 500) bringát ajánlanátok munkába járásra, hétvégén egy kis örömmotorozásra?
-
Ptech
addikt
Hali.
Öcsém venne egy 125-ös MZ-t, de elvileg 50-es "papírokkal" van a gép. Mennyiből lehet megúszni a gép 125-össé tételét? (A helyi körzeti megbízott is motorozik, rögtön kiszúrná az ilyen 125/50 mókát) Valaki csinált már ilyet?
-
Ptech
addikt
Létezik online motorszám-adatbázis motorokhoz?
-
Ptech
addikt
Pedig valóban gyengébb, én legalábbis az Auchan gázolajról tudok nyilatkozni.
Fél évig azt tankoltam három autóba is.
Érezhetően kevesebb lett a nyomaték, és majdnem egy literrel többet fogyasztott mindegyik autó (!!) mint a Shell dízelből. A hidegindítással soha nem voltak gondok eddig, Auchanos löttyel már igen.
Visszaváltva a Shellre visszatért a nyomaték, és utánaszámolva a kisebb fogyasztás miatt olcsóbb is, mint az Auchan-os.. -
Ptech
addikt
válasz Topiccsendőr #17982 üzenetére
Krva jók ezek a képek, még!
-
Ptech
addikt
Ha még nem láttátok, nézzétek meg a Long Way Round minisorozatot. Ewan McGregor és Charley Boorman motorozik Londonból New York-ba Európán Ázsián és Amerikán keresztül.
Van egy második kalandjuk is, a Long Way Down, ahol Európából Dél-Afrikáig motoroznak megint ők.
Bár lehet hogy vannak benne megrendezett dolgok, de elég életszerű az egész, van benne minden ami egy világ körüli túrán csak lehet, én marha jól szórakoztam mindkettőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest