-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery20
tag
Az eset maga itt történt: [link]
Mivel értem jött a mentő és a rendőrség is kivonult ezért készült mindenféle fotó, meg vallomás felvétel, meg minden amit csak el lehet képzelni. Én ott a helyszínen a földön fekve nem voltam képes bármit is intézni, pedig biztos letéptem volna a pasi fejét ha megtudom, hogy nem vállalja a felelősséget!
''Dehát én a Nyomkereső vagyok, nem a Batman'':DDD
-
Gery20
tag
válasz fattyu #57180 üzenetére
Kb 60-al mentünk országúton, én közvetlenül mögötte, ő lehúzódott az út jobb széléhez én ekkor kezdtem el előzni, majd hirtelen elkezdett balra kanyarodni. Mivel nincs szemtanú csak az van amit ő és én mondok, ő pedig nem vállalja a felelősséget, a rendőrök szerint pedig ezt így nem lehet egyértelműen rávarrni. Kíváncsi leszek mit mond a szakértő!
Mivel nem így kanyarodunk balra (mármint az út jobb szélére húzódva) ezért feltételezem, hogy nem lekanyarodni akart, egyébként balra volt egy földes bekötőút.
-
Gery20
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.Röviden a story az, hogy egy német jó ember elütött a kocsijával, miközben irányjelző használata nélkül akart a 2-es főúton balra kanyarodni vagy megfordulni miközben én előztem. A vallomásában azt állította, hogy ő használt irányjelzőt és én előztem szabálytalanul, ezért a felelősséget nem vállalja. A rendőrség ezért műszaki szakértői vizsgálatot kér, ami azonban 3 hónapig is eltarthat a rendőrök szerint. A sérült motort a jövő hét elején el kell szállíttatnom a rendőrség telephelyéről. A motoron nincs casco csak kgfb! Szerintetek mit érdemes ilyenkor tenni:
a.) tároljam ilyen állapotban a motort és csak akkor legyen vele valami, ha már kiderült, hogy fizet-e számomra a biztosító vagy sem
b.) saját pénzen becsültessem fel a javítási költségeket és javíttassam meg a motort
c.) adjam el a motort ilyen állapotban ahogy most van (bár fogalmam sincs, hogy egyáltalán vesznek-e ilyet az emberek vagy kereskedők)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gery20
tag
válasz Bogyó bá' #54593 üzenetére
2003-as, ami a gyártási éve is. A valós km most épp 48e körül van. A gumi (elől-hátul) most futja 2. szezonját és eddig 8e km körül van benne. A tárcsák jó állapotúak,még sokat elmennek. A fékbetét hátul cserélve tavaly a fékfolyadékkal együtt. Idén tavasszal teljes láncszett és gyertya csere. Akku 1,5 éves. Nagyjából ennyi Extrák: kis Puig plexi + hátsó doboztartó. A színe piros/bordó, pont olyan mint a paksi motor. Áron még nem is gondolkoztam igazán.
ui: idén májusban vizsgáztattam, úgyhogy 2017.05-ig műszakis!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest