Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz motoflug #63235 üzenetére
ez eleg karcsu, marmint a keret, 125-s XT-k DT-k vannak ennyiert+ turaenduroba talan regi 2x eves pegaso dominator. az talan beleferhet, de nem irtad mire akarod hasznalni?
en is kerestem hasonlo parameterekkel endurot max 300k+ rendszam, hetvegi jatszos motornak de amik hirdetesen jonak tuntek olyan siralmas allapotban voltak hogy elhesegettem eme gondolatot es gyujtok tobb lovet...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Topiccsendőr
addikt
válasz motoflug #63235 üzenetére
ismerosi koromben tobben is akartak/nak ilyen, konnyu, kiskobos, ridegtartast biro, egyszeru endurot.
sajnos nalunk az lett, hogy hozza tettunk ehhez a kerethez, es egy dragabb, vizhuteses, fiatalabb enduro lett belole, mert a dr, xt 350 esek nagyon hulladekok voltak a piacon, es kicsi a kinalat.
viszont a kerdes az lenne, hogy mire akarnad hasznalni? terepezes lenne vele?Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz motoflug #63286 üzenetére
Ertem. Amit varsz, az egy utmutato kulon a tipusokhoz, gyerekbetegsegekkel esetleg. Ritka mivolta miatt en kulfoldi forumokat nezegetnek, sajnos melos dolog, es ahany motor, annyi fele tapasztalat. Ilyen tekintetben nem tudok semmit mondani sajnos.
Itthon egyszeruen nincs annyi, h eleg tapasztalat legyen roluk. Ha van is, az egy valahonnan behozott motorrol egy kep, ami teljesen torz.
Mivel igenytelen motorok, ezert senki nem is foglalkozott sosem veluk.
Az xl majd harminc eves motor. Ha amugy nincs vele gond, nincsenek tipushibai, akkor sem vennek magyarorszagon ilyen motort, mert egyszeruen lehetetlen oreg motorbol jot venni. Ezeknek mind log a beluk.
Ahogy nezegettem, nemetorszagban 1300 eurtol vannak gyari matricas nagyon szepnek tuno 350 es xt, dr, xl gepek. A blokkja lutri. Addig, mig nincs kimerve, mindennek lutri, de en leginkabb onnan vennek, 1500-1700 euroert eleg jonak tuno, szervizelt peldanyok vannak. Vannak olyan tulajok, akik egy szerviz alkalmaval siman rakoltik a motor ertekenek a felet a szervizre, termeszetesen ott is van szar, de magyarorszagon eselytelen a jo vetel ebben a szegmensben. Ez hatalmas penznek tunik egy ilyen motoroert, foleg ha megnezed, h lassan drz 400 at kapsz ilyen aron. Szoval leginkabb az az okolszabaly, h minel fiatalabb, annal kevesebb idejuk volt elrontani. Az ilyen idos motorokra mindig kellkolteni. Van aki megteszi, van aki nem. Egy viszonylag magas vetelarert lehet uzemeltetesi koltseget sporolni, tehat innen nezve nem is olyan egyszeru a helyzet, ugyanis a dragabb motorok alsobb szegmense megintsag igy vagy ugy lefingott darabok.
Bar most van egy xl350 nemet papiros a hahun 320 ert, azt erdemes lenne megnezni.
Nem fuzok hozza sok remenyt, h a km allas helyes, mert ilyen nincs. Ettol fuggetlenul lehet, h nem kell tul sokat kolteni ra.Explosión de dos tiempos
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz motoflug #81958 üzenetére
Az A1 jogsi nem csak köbcentiben, hanem teljesítményben is korlátozott: max 11kW-os (15LE-s) lehet a gép. Azokkal meg nem nagyon fogsz utassal motorozni. Viszont itt a remek alkalom upgradelni a jogosítványt!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz motoflug #81958 üzenetére
Szia, ekkora magassaggal inkabb az enduro vonalat eroltetnem.
Rx 125 rotax 123 es 122 blokkal. A tuonoban 122 van, az RS ben 122-123.
Azt nem ajanlanam, nagyon kicsi motor, plane 2 szemelynek.
A dt125 a leggyengebb, de nem annyira hegyes a blokk, mint az RX nel.
Az RX javara a jobb fek, usd villa irhato. Dt eleg fapad, de olcsobb fenntartani. (Bar 11 kw nal saccolom ugyanannyit bir a rotax 122 is)
Vannak viszont erosebb 11 kw os apriliak boven, ha erted, mire gondolok.
Nagyon ritkak, es elgyotortek, hozzaertovel vasarolj mindenkepp.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz motoflug #81976 üzenetére
Az RX bol a rotax 122 es blokkos a fiatalabbik. Yamaha dt is regi.
A tiz eves peldanyomert a dt bol, rx bol is horror aron lehet megkapni, 350-tol felfele. (Es itt nincs rendszam meg)
A 4T az nemhogy ket embernek nem eleg, de meg egynek sem[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz motoflug #92286 üzenetére
A csizmát jó volna személyesen felpróbálnia, mert a ráírt méretszámtól függetlenül elég szépen szórnak a tényleges méreteik.
(#92289) geresics: nekem utcai cipőben 42-es a lábam, de van amelyikből a 43-as jó rám. Az első motoros csizmámat (jelenleg is ezt használom) a Vateráról vettem, (noname, de vadiúj volt és tényleg vízálló valamint zselés talpbetétje is van) 43-as és tökéletes lett, mintha rám öntötték volna. Amikor levált a talpa - és a helyi ismerős suszter nem vállalta el a vissza ragasztását - akkor netről rendeltem egy akciós, szintén 43-asat webshopból. mit mondjak: qrva szűk, nagy szenvedés lesz mire "betörik". 44-es viszont nem volt, így nem tudtam cseréltetni sem - maradt vésztartaléknak. (Végül egy másik helyen másfél éve 2000,- forintért megragasztották a régit, azóta is azt nyúzom, és semmi baja nincs).
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Geresics
addikt
válasz motoflug #102939 üzenetére
Én erre a KTM 790 Duke alapú pályagépre szavaznék!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
dellfanboy
őstag
válasz motoflug #102939 üzenetére
Ha gyors akarsz lenni akkor meg fogsz tanulni leduletbol motorozni.
Nekem az rs125 bejon, epp egy talma replica utan kutatok, de meg nem talaltam meg a tuti deal-t
A ketutemu SM-rol nincs infom,
Egy jo szerelot se art bekalkulalnod, mert nem irtal osszeget de ha csak par szaz ezret szannal ra, konnyen beleszaladhatsz valami rossz gepbe.
De mielott tutira vennel egyet azert jol probald ki. En messze vagyok a 105kg-tol, ill. Azert ezek a gepek elegge szervizigenyesek. Marmint jobban mint egy 4 utemu ktm duke/kawa ninja 250/honda cbr 250eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest