- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Én nem sokat mentem krossznak nevezett enduróval,sőt az se biztos,hogy egy DT125-t enduronak szabadna hívni.
Nem beszélnélek le az üzemóráról,a költségeivel tisztában vagy,megcsinálni meg tudod,sztem nincs nagyobb élményfaktor,a 125kétütem földesútra majdhogynem kevés,amikor 4ütemmel meg 250kétütemmel kell tartani a lépést,szegény üvölt rendesen padlón
Pályán,ahol a keményebb rendezett a talaj,na viszont ott nagyon visszajön a 125 lemaradása a többiekhez képest,sok kört lehet vele menni hatékonyan.
Ha csak homokbányákba,földúton motorozik az ember akkor én 250kétütemet vennék,mert a nagy homok azért csak megfingatyja a 125-t,a 250nél nincs ilyen bajvagy 450négyütemet,ahol szintén az a helyzet,hogy amit írtam,hogy a Dr-s srác 450CRF-t vett,de belátta,hogy korán felemészti az energiakészletét,volt más baj is,eladta és már csak 250CRF-t vett és sokkal kezelhetőbbnek mondja,de próbáltam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi