Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Topiccsendőr

addikt

válasz .mf #61351 üzenetére

Nem csak a te formad.
    Ket eve - talan lassan harom - ugyanezt eljatszottuk.
    Ugyanezt az arkategoriat neztuk, kb ugyanerre hasznaltuk volna. A haverom 4T iranyba ment, semmit nem talaltunk neki. Drz 400 nal kotott ki vegul. Sztm nagyon jol jart vele, az egy jo motor. En maradtam a szerenyebb koltsegvetesnel, es dt 125 ot nezegettem. Sajnos az ertelmes darabok 300 tol kezdodtek ! Hozzateszem a zsirzogombokat soha nem hasznaltak, a teloolajat doha nem csereltek le, a nyakcsapagy sosem volt utanahuzva egyik motoron sem. Siralom. Ugyhogy vettem 100e ert egy uzemkeptelen dt 200 at. Kb 300-350ben van papirokkal egyutt. Viszont nagyon megerte. Tudom mi van a motorban, stb. Emlitettem, h sokkal jobb terepkepessegu, mint a drz. Nagyon beragott erre haverom es lecserelte egy ttr 600 ra. Az egy sokkal stabilabb gep, a tereppel nem is volt gond onnantol. Mivel egymasnak adogattuk a motort, ezert nagyon megtetszett neki is a 2T, ugyhogy jelenleg tele a toke a rugdosassal, es o is vmi 2T-t akar. :)
    Sztm nezegesd az lc4 eket, az xt 600 okat, tehst nagyobb hengerurtartalmu gepeket is, hogy legyen valasztasod, mert valamiben kompromusszumot kell koss.
    Vagy hozzunk be kintrol valami normalis oreg elnyuhetetlent picit dragabban, de kevesebb felkeszitesi penzbol kijohetsz :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés