Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Nem csak a te formad.
Ket eve - talan lassan harom - ugyanezt eljatszottuk.
Ugyanezt az arkategoriat neztuk, kb ugyanerre hasznaltuk volna. A haverom 4T iranyba ment, semmit nem talaltunk neki. Drz 400 nal kotott ki vegul. Sztm nagyon jol jart vele, az egy jo motor. En maradtam a szerenyebb koltsegvetesnel, es dt 125 ot nezegettem. Sajnos az ertelmes darabok 300 tol kezdodtek ! Hozzateszem a zsirzogombokat soha nem hasznaltak, a teloolajat doha nem csereltek le, a nyakcsapagy sosem volt utanahuzva egyik motoron sem. Siralom. Ugyhogy vettem 100e ert egy uzemkeptelen dt 200 at. Kb 300-350ben van papirokkal egyutt. Viszont nagyon megerte. Tudom mi van a motorban, stb. Emlitettem, h sokkal jobb terepkepessegu, mint a drz. Nagyon beragott erre haverom es lecserelte egy ttr 600 ra. Az egy sokkal stabilabb gep, a tereppel nem is volt gond onnantol. Mivel egymasnak adogattuk a motort, ezert nagyon megtetszett neki is a 2T, ugyhogy jelenleg tele a toke a rugdosassal, es o is vmi 2T-t akar.
Sztm nezegesd az lc4 eket, az xt 600 okat, tehst nagyobb hengerurtartalmu gepeket is, hogy legyen valasztasod, mert valamiben kompromusszumot kell koss.
Vagy hozzunk be kintrol valami normalis oreg elnyuhetetlent picit dragabban, de kevesebb felkeszitesi penzbol kijohetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest