Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
A fűzőssel én megszívtam: egy kb. 10 éve, akkor is használtan, turiban vett fűzős, teljesen vízálló túrabakancsban motorozgatok, abban a fajtában ahol a fűzőt a felső részen fém kapcsokba kell beakasztgatni. A motor jó magasra felcuccolva (hátsó ülésen degeszre tömött "matrózzsák", a tetejére húzott sisakhálóval, alatta az esőruha. Na szóval szállok le a motorról a benzinkúton (öregember már nehezen csinálja meg a spárgát fél lábon ugrálva... ), a bakancs fűzőtartó kapcsai a sisakhálóba akadtak, a motor borul rám, alig bírtam valahogy félig-meddig talpon maradni. A bakancs még mindig beakadva a sisakhálóba, hosszas ordításomra a benzinkutas jött ki, és szedte le rólam a gépet. Egy óra múlva, mikor megérkeztem a kempinghez, a recepciós szedte le rólam a motort, ugyanúgy. Szóval azóta nincs sisakháló a gépemen, pedig marhára praktikus volna. A következő bakancsomon / csizmámon tuti nem lesz ilyen fűzőtartó izé, csak tépőzárasat leszek hajlandó venni....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest