- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #145341 üzenetére
Meg kell keresni a nem oda való biztosítékot. Gondolom, itt is meg van szabva, melyik helyre mekkora kell. Ha megvan, azon az áramkörön kell keresni a rövidzárat.
Tákolás mellett lehet természetes amortizáció is, például kidörzsölte a szigetelést valami és letestel.Zsírkrétamen: anno Lada Samarával jártam úgy, hogy a tápszivattyúról leesett egy állandó pozitív töltésű szál a laza saru miatt. A blokkon testet ért és összeolvadt a motortérben 2 másik vezetékkel. Ugye, menés közben ez nem derült ki, benzin-gáz kettős üzemű volt a járgány és épp gázzal mentem, nem volt szerepe a tápszivattyúnak.
Egyszer csak kis piros kigyullad a műszerfalon, motorfék, majd mire szétnézek a műszerfal környékén, már a kormányoszlop alatt meg is jelent egy kis kékes füst és némi amperszag.
Megállok gyorsan, épp megy buszöbölben, leveszem a gyújtást, pattintom a motorháztetőt és megyek hátra palack vízért és rongyért.
Szerencsére égni nem égett semmi, megtaláltam, két helyen olvadt össze 3 vezeték és a leesett sarut is megtaláltam. Szétszedetve, szigetelőszalaggal ellátva a kábeleket a kocsi saját lábán ment tovább. Aztán otthon a szerelő után ki lett cserélve a saru megfelelő méretűre, a sérült kábelekkel együtt.Az MTZ-t Apám a traktor mellett szokta indítani, ilyenekért nem mászik fel a fülkébe.
-
válasz
Topiccsendőr #145341 üzenetére
Elvileg még senki nem nyúlt a biztosítékokhoz, nem lett cserélve sem. Szerintem még a szervízben sem nyúltak hozzá, általános szervíz alkalmával kétlem, hasonló hibám meg még nem volt, szóval szerintem senki nem nyúlt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Könyvajánló
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sorozatok
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest