Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz Topiccsendőr #126518 üzenetére
Nekem két olyan motorom is volt/van, aminél ezt elkövették. 1998 -ban jött ki a VL1500 -as Intruder, az 1400 -as fékjeivel, de plusz 70 kilóval. Szörnyű volt. Valamit tudtam rajta hozni azzal, hogy négydugós nyerget raktam rá. A Suzuki is rájött, hogy ez nem kerek és úgy orvosolták, hogy 2001 -től ők is négydugóst raktak rá és plusz egy tárcsát. Nem találtam konkrét specifikációt, de a haveromnak dupla tárcsása volt és sztem azok ugyanolyan méretűek, mint ami az enyémen volt.
Harley Dyna Super Glide (FXD) 2003. vs. Super Glide Sport (FXDX). A két motor a telókban tér el, valamint a Sporton plusz még egy ugyanolyan tárcsa van elöl, mint amiből a tesóján egy van. Meg, persze más a főfékhenger dugattyú átmérője.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz bacus #126576 üzenetére
Én anno un. "családival" csináltam a B -t. Ez úgy történt, hogy faternak több, mint 10 éves jogsija volt, amire kapott egy hivatalos engedélyt, hogy engem oktathat. Kellett a Trabiba még egy belső tükör, meg egy fékpedál az anyósüléshez. Símán a Népligetben gyakoroltam, mint a többi tanuló. Levizsgáztam bólyázásból, aztán fater oktathatott tovább a forgalomban. Kár, hogy már nincs ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz bacus #126582 üzenetére
Írok szebbet. C+E -t csináltam. Végigültem az órákat, pedig a szakmám miatt műszakiból nem is kellett vizsgáznom. Amikor meglett a C, akkor kezdtem elölről ugyanazt az elméleti oktatást az E miatt. Szerencsére az oktató megkegyelmezett és beírta a jelenlétemet.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Debilon #126740 üzenetére
Főfalusi vagyok, arrafelé nincs tippem. Illetve, Gödön, a Dunaparton volt egy nagyon jó halászcsárda, de kétlem, hogy lenne Covid-menüjük. Biztos van itt Vácot ismerő, de ha nem lenne, a Gugli ezekben a vírusos időkben is biztos hozzásegít egy kiszállítós pizzához.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz runner 125 #126884 üzenetére
Cirka 8 éve vettem az enyémet. Gyári 4 gangost hiába vadásztam, hát rámozdultam egy viseltes B -s hírdetésre, 60 -ért. Már messziről gyanús volt a vázmerevítő. Amikor megláttam a horpasztott jobbos oldaldeklit, már néztem is a vázszámot. Az ember nem tudta, hogy egy gyári Enduro -t árul. Alku nélkül leperkáltam a 60 -at. Nem tudom, hogy mennyit érhet most.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Tamás9x #126948 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz. Sztem "emelt szintű" Android user vagyok, de nem warezolok Androidos alkalmazásokkal. Ha tetszik az ár, akkor megveszem, ha nem tetszik, akkor nem veszem meg. Vagy, tuccc vmi legális megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz bacus #126964 üzenetére
etnies:
Sztem ez fontos, ha az ember motorral túrázgat a világban. Amiket korábban írtál az árakról, azok is hasznos infók. Itt a helyük.Az a Garmin onlány is tud lenni? Pl. saját SIM -mel, vagy wifis/kékfogas telós összeköttetéssel? Aktuális terelések, forgalmi akadályok figyelembevételére gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz bacus #126977 üzenetére
Köszi!
Tudom, hogy ez itt fura kérdés, de hátha képben vagy. Ahhoz a vashoz lehet vásárolni kamionos licenszet? Gondoltam, lecserélem az IGO -s PNA -mat vmi onlányosabbra. Kollégám TomTomot használ és elégedett vele, de az nem motoros navi. Arra gondoltam, hogy ha a motoros Garmin tudná a kamionos navigálást is, akkor elég lenne egy céleszközt vennem.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz bacus #126980 üzenetére
Pontosan attól, hogy tervezésnél figyelembe veszi a szélességet, magasságot, hosszúságot, súlyt, árufajtát (pl. veszélyes áru). Természetesen, ez csak a szoftveren múlik. Na, meg az üzletpolitikán, mert közben megnéztem a Garmin honlapját és kiderült, hogy kamionos szoftver licenszet csak bizonyos készülékekhez lehet venni és persze a motoros hardverek nincsenek közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz vicces #126985 üzenetére
Az ilyen navikat használókkal szokott előfordulni, hogy a 4m magas kamionnal ignorálják a ferihegyi gyorsforgalmi magasságkorlátozását, aztán beszorulnak az aluljáróba. Ez a "ha jön egy korlátozás, megyek tovább" elég drága és veszélyes tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz etnies #126995 üzenetére
A térképen nincsenek rajta a dugók, balesetek, terelések. Milyen cégnek jó az, hogy egy baleset miatti lezárásnál vesztegelj? Térképből nem tudod meg, hogy hol szaladnál bele egy 3,8m -es aluljáróba, vagy egy 3,5 tonnás hídba.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz GTVili #127099 üzenetére
Amikor rátettem az enyémre a 42 -es, síktolattyús Mikunit, akkor megjött a szürcsi. Igaz, a menés is jobb lett.
A 8 még nem is vészes nyélen. Sztem a CBX1000 -et nehéz lenne überelni. A legendásan pazarló Keihinből volt rajta 6db. Nyélen benyelte a 15 -öt.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Tök mindegy, hogy közép, vagy oldalsztender. Eccerű mértan. Amikor az első és a hátsó lánckerék közepe egyvonalba kerül a lengővilla forgáspontjának a közepével, akkor van a két lánckerék egymástól legtávolabb, ergo az a lánc legfeszesebb állapota. Ott nem szabad lógjon, vagy feszüljön. A HD -n szíj van, ami különösen kényes a megfelelő feszességre. Úgy állítom be, hogy lecsavarozom a telókat és állványon felemelem a kereket lengővillástól, amíg egyvonalba kerül a három pont.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz runner 125 #127314 üzenetére
Hú, ez nagyon állat! Lehet ilyet bérelni valahol? A quad nem vonz, de egy ilyennel nagyon csapatnék. Mogyoródnál volt egy crosscart pálya, de ott csak gyenge vasakkal lehetett nyomulni. De, még azokkal is élvezetes volt a móka.
-
Somatom
veterán
válasz runner 125 #127325 üzenetére
Tecccik. Csak, a szélességükhöz képest magasnak tűnnek. Nekem az jön be nagyon, ami az Üss, vagy Fussban van (1ó24perctől). Nagyon állat ahogy mozog az a verda.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz zgospel #127334 üzenetére
Tanulj még Somatomul, mert nagyon gyenge a fordításod!
-Azért linkeltem a Videa -ról, mert az "Üss, vagy Fuss" videókeresésre máshonnan nem dobott teljes film találatot a Google.
-Azért írtam, hogy se füle, se farka, mert annak a terepre tervezett autónak mennyi esélye van aszfalton üldözni 200 lovas speed motorokat? Ezért lett volna jó egy olyan rész is, amiben az autónak lejt a pálya.
-Chopperekről pedig egy szó sem esett, úgyhogy azt vmi más forrásból fordíthattad.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz bacus #127336 üzenetére
De, még annak is kamu. Nézd meg a helikopteres jelenetet! Még egy profi is csak két kézzel és teljes odafigyeléssel tud ilyen akrobata mutatványokat. Autóvezetés közben biztos nem. Azzal a kamerával meg kizárt, hogy így ugráljon a heli. Addigra valahogy el is vesztette a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Geresics #127362 üzenetére
Jó buli lehet. Nem tudtam kiguglizni, hogy idén mikor lesz, de ha a pihenős kéthetemben, akkor szívesen segítek hátterezni buliból.
Régebben a kunmadarasi 24 órás veterán versenyen indultunk, az is hasonló buli jellegű verseny. Sajnos, a csapat két alap tagja szellemileg odalett (autóbaleset és agyvérzés), így abbamaradt a versenyzés.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz runner 125 #127399 üzenetére
Lehet, hogy ki kellene bírnia, csak erről a motornak senki sem szólt. Ha nem forog át, akkor nagy baj van. Ha nem kap kenést, akkor a leggyengébb pont megadja magát. De, ez nem jelenti azt, hogy a többi nem károsodott.
-
Somatom
veterán
+1
Ez itt nem az otthon, édes otthon. Ez itt aPandoraközút. Ezt észben kell tartani minden nap minden percében.
Ott kint, akerítésengarázson túl minden eleven teremtmény, amirepülszáguld, mászik, vagy amocsárbankereszteződésben gubbaszt arra vágyik, hogy minket csámcsogjon el vacsorára.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Biqci #127473 üzenetére
Jaaa, persze, Te mostanában korlátozva vagy. Délelőtt hívott a kollégám, megkapta az igazolványát és hogy kell-e tesztet csináltasson a szerdai kiutazáshoz. Mondtam neki, hogy tudomásom szerint nincs egyezmény Ausztriával és Németországgal, úgyhogy kenheti a hajára az igazolványát. Gondolom, a német igazolvány sem jó a franciáknál.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Biqci #127475 üzenetére
Fene se érti ezeket. Havonta járok ki melózni. Még sohasem regisztráltam. Legutóbb Braunaunál kiszedtek kontrollra. Bemutattam az útlevelemet, a német munkaszerződésemet, meg a negatív tesztet. Azt mondták, hogy minden rendben és mehettem tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Biqci #127488 üzenetére
Fene se tudja, hogy mit, minek minősítenek. Amikor kamionnal lépek határokat, akkor persze, hogy a kutya nem szól hozzám. De, amikor a kamionhoz megyek ki a saját autómmal, az sztem síma munkába menésnek minősül. Legutóbb már egy OBI -ba sem engedtek be igazolvány nélkül. Erősen későinek tartom, hogy még csak most kilincselnek egymásnál az igazolványok elfogadásáért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest