Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

Hozzászólások

(#28817) feca81


feca81
aktív tag

gyerekek,ritkan akadok ki,de tegnap nagyon. eletemben eloszor szalltam le a motorrol, es intettem rendre a kedves autost.
tortent a reggeli csucsban,h oriasi dugo.szeged fel van bontva,mindenki ideges,ossze-vissza mennek.koruton szepen andalgok.kenyelmesen nyugodtan.latom,h a mellekutrol be akar jonni egy autos.lehet,h mar fel oraja ott all szerencsetlen.nem szokasuk a szegedieknek beengedni a masikat.gondoltam jofej leszek,intettem,h menjen be.mentem kb 30-cal,lelassitottam 0-ra. erre a mogottem levo ladas nagy gazzal kikerul, es 5 centire !!!!!! a labamtol elmegy es bevag elem.kishijan megcsokolva akit be akartam engedni.
na itt eldurrant az agyam.nagygaz, beeloztem.piros a lampa. hatrafordultam, es megkerdeztem nagy karlenditessel,h ez mi volt? erre a sofor mellett levo no beint!!!!
na ok,labtamasz le,leszall,odamegy. ficko mar izzad.kellemes hanglejtessel megkerdeztem,h mit mutogat a kedves felesege,es miert tette ezt? ("mi a faszt csinalsz bazdmeg?meg akarsz olni????") erre mar a ficko elenzest kert.gondolom felmerte,h itt o volt a hibas nem kene pattogni.a no ekkor nem eppen finoman elkuldott anyamba. ekkor mar orditottam,h megis mit kepzel,nem latja,h be akartam engedni azt a szerencsetlent?stb stb stb a szokasos ideg. kb 10 percig orditoztam vele,a ficko vegig csendben helyeselt es bocsanatot kert.arra hivatkozott,h ideges volt es sietett. a no kb az 5. perc utan kussolt el. a gyerekek meg hatul ultek.
most kerdem en,mi lett volna,ha elut?megol? leszarom.a gyerekeit hogy neveli fel ezutan?gyilkos az apjuk! ennyit errol.
cserebe ezutan az osszes autost beengedtem,es az osszes gyalogost atengedtem,ahol csak tudtam.o meg vegig ott volt mogottem,de nem mert/tudott mit tenni.siessel bazdmeg.

Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.