Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Nem tuti nem hibaüzenet de egyébként én sem tudom kitörölni a szöveget, visszaírja magát (ki tuggya hogy)...
Ja egyébként már nem kell a j2mest file, már megoldottam.
Viszont el tudnátok nekem küldeni azt a linket ahol elküldik az mms illetve a gprs beállításokat... vhol a motorola oldalán volt de már nem nagyon vágom hol... -
He-Nike
aktív tag
Nem, nem hallottam még olyanról...
de lenne egy kérésem (nem csak tőled, bárkitől akinak v3-a van):
szükségem lenne egy file-ra én ''véletlenül'' belebuheráltam és a java alkalmazások nem működnek..
konkrétan az ''telló'':\a\mobile\kjava\ mappában a j2mest nevű file lécci vki küldje el a mail címemre megköszönném... -
He-Nike
aktív tag
ezt hogy érted?
ha gondolod lecserélheted, de nemhiszem hogy sokkal jobbat találnál a motox-on...
legtöbb valamelyik szolgáltató álltal készített flex (amit ugye kerülni szoktunk, én örültem hogy megszabadúltam a live-tól)
a maradék pedig csak a sima stock moto flex semmi ''házilag'' készített tunning (e398 nál azért volt bőven választék)
Figy azt írják az általad letöltött monsternál is hogy unlocked ezt szerinted a sim lock-ra értik ki tudod próbálni nekünk a családban sajna mindenkinek vodás kártyája van.. -
He-Nike
aktív tag
Elvileg (söt én már gyakorlatban is ráraktam) igen!!!
De azért nézd meg a boot loader verziód, ha 08 26-os akkor minden gond nélkül felmegy rá... ha viszont 08 23 akkor lejjebb találsz egy másik magyar nyelvi filet azt tedd fel...
De tuti 08 26 osod van tegnap énis pont ezt a monstert raktam fel...
kicsit bele túrkáltam skin csere (12 ikonos) és meg buheráltam az mma_ucp filet is most már teljesen olyan a tellóm amilyennek szerettem volna..
Ha szoftwaret csrélsz a tllódon azért míndíg figyelj rá hogy a boot loader verzió megegyezzen a motox oldalon a a fileok alatt fel van tüntetve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő