- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-08-27 13:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Beszereztem egy szép megkímélt állapotú edge 40-t. Feldobta az android 15 frissítést.
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Próbáld meg a keresőbe beírni a telefonon, kijelző ébresztése. Már nincs meg a telefon de ki lehet kapcsolni tudom.
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
830-as hozzászólást keresd. De szerintem összefoglalóba nyugodtan be lehetne rakni.

-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Gondolom most már nem lesz gond az ota frissítésekkel, a multkori számítógépes frissítés helyrerakta.
-
zoltan77
aktív tag
Van aki fix 144 Hz-n használja a telót? Mennyire harap bele az akkumlátorba?
-
zoltan77
aktív tag
Nekem is megjött a márciusi biztonsági.
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Nekem is előtte novemberin ragadt meg a januárit nem is látta. Gépről frissítettem, de az töröl mindent, ezért ujra kell lakni az egész telefont, ez így nem bejövős. Ha ilyen nyögvenyelős ez a frissítés lehet elengedem a motorola vonalat, pedig tetszene nagyon. Sajnos még nagyon gyenge a support ehhez a telefonhoz, főleg így, hogy otan nem is jön és géppel kell szarakodni.
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Rendeltem egy ilyen tokot, ma érkezett meg, egyenlőre jónak tűnik. Annyi a bibi hogy felül jack csatlakozónak van egy kis kivágás
-
zoltan77
aktív tag
Üdv. Tegnap gépen lefrissítettem a telefont szépen fel is rakta a januári biztonságit. Minden patent
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Köszönöm a segítséget és a gyors választ.
Most nem vagyok gép közelben de mindenképpen kipróbálom. -
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Még annyit nektek modell névnél mi szerepel? Nekem ez van, motorola edge 40 (XT2303-2)
Köszi előre is. -
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
-
zoltan77
aktív tag
Üdv. Beléptem egy fekete példánnyal. S21 fe-t gariztattam de csere utalvanyt kaptam, mivel nem volt raktáron samsung így erre esett a választás. Sokat olvastam a készülékről azért választottam. Frissítés nekem 2023 novemberit talált csak, van ennél frissebb is esetleg? Valamiért csak eddig frissült. Vélemény:Samsung fasorban sincs sebességben a motoralához.
Tetszik a tiszta android.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Trollok komolyan
- Próba
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- S22 ultra 512/12
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, meg szerintem mi egy kiherélt HelloUi-t kaptunk. Én frissítés után csináltam teljes törlést, nem is volt belakva még a telefon, így hibát nem veszek észre. Értesítések is jönnek (messenger), rendesen. Gyors pattogós a rendszer.

Egyébként volt 3000ft-s kuponom, így bőven megérte.

Tetszik a tiszta android.