- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
Aktív témák
-
sesshou
senior tag
válasz
szabof1 #46898 üzenetére
Igen közben úton hazafelé megtaláltam a batterifixet és fel is tettem.
Azért használok Epsylont mert anno sima defy-n ez jött be a legjobban gyors stabil sokat bír vele az aksi.Nem is emlékszem mikor crashelt utoljára. (mióta megvan a + azóta egyszersem nyilván a pár nap alatt itt a sima defy-t értem
)
A baj csak az hogy a release régi de igazából mivel nincs vele bajom sőt... ezért akár 100 éves is lehetne.De ha valakinek van jobb tippe hogy mit érdemes +-on tolni az jelentsen nekem
quarx féle kilőve mert mikor anno feltettem még aznap 3 szor össze omlott úgyhogy nem szenvedek vele a wiui nak meg nem tetszik az iphone copy felület. ha van egy negyedik
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest