- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
peter077 #38244 üzenetére
???? ezt most miért is kapom?
(#38245) KaiotEch: Miért? Mi baja lehet? (Bár inkább nem kell válasz, mert ezt már annyiszor kibeszéltük, linkeltünk is, és most hogy mertem említeni már deja vu-m van.
Azért hozzáfűzöm: nem lesz baja az akksinak tőle hiszen a 0-ra merítés az valójában nem 0 !!! az anno linkelt írásokban megkereshető miért. Viszont egy-egy ciklus merítés-töltés nálkül meg nem tudja a rom pontosan mennyi is az annyi - azaz hogy meddig bírja az akksi és rossz értékeket jelez vissza.
De hát persze nem közelező a rom számára bekalibrálni az akksit.(#38248) tzl: Jaja, én kivárom mások tesztelgetésével
amúgy meg szerintem ha már okés, akkor a hivatalos cm oldalon is kint lesz.
(#38254) Angyalpor: Persze, hiszen legtöbb változás vagy nem a mi telefonunkra volt, vagy csak olyan kis dolgok amik menüben nem észlelhetők. (Nemrég linkeltem amúgy cm7.2 rc1 rc2 changelogot, tessen visszakeresni.)
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Suzuki topik
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest