Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
#71562240 #35640 üzenetére
Ebben nem lehet vita,mindenki higgyen a fülének,én is azt teszem. Emiatt tartom marhaságnak a cikket. Ha ugyanazzal a fülessel ugyanazt a zenét ugyanolyan hangerőn hallgatod (kíváncsi voltam,megtettem),akkor rájöhetsz,hogy nem basszustöbbletről,hanem tisztább mély hangokról van szó,ráadásul semmilyen hangerőkülönbség nem észlelhető.
Ezzel szemben részletesebb a hang,szélesebb a sztereo színpad. A részletesség a legfülbetűnőbb,olyan apróságok is hallatszanak,amelyek addig nem. Nem tudom mennyire és hogyan nyúl bele a hangba,de az tény,hogy a beépített hangszínszabályozókkal hallható súgás ennél nem jelentkezik,ami pl. a dsp manager esetében elég durva.Mindent egybevetve mégis azt kell mondanom,hogy csak az használja,aki hallja is a különbséget,aki nem ,annak úgyis mindegy. A visszajelzések alapján egyébként nem egyértelmű,hogy rossz. Nagy kérdés,hogy cikk írója miben van éppen érdekelve
A divat pedig nem mindig rossz - én a romcseréket tartom divatnak -,de attól még lehet,hogy sokaknak nagyonis fontos és jó
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Nintendo Switch 2
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest