- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Rush888
tag
válasz
olomhuszar #21225 üzenetére
Szia!
Eddig csak olvasgattam a Defy fórumot, azonban tegnapelőtt a gyári 2.2 CEE romról áttértem a WajkIUI 1.12.16 /nem ICS/ romra, és ezután nekem is problémázott a wifim, konkrétan azt műveli, hogy ha elkezdek letölteni nagyobb mennyiségű adatot, pl. video, vagy játékokhoz általában azt a 150 - 200Mb adatot, akkor kb 10Mb-ot lehúz, és onnantól kezdve semmi, megszűnt a netkapcsolat wifin, de azt mutatja, hogy van...pedig nincs. Most felraktam a Wajk féle ICS - t, de itt is ugyanezt produkálja
Most visszarakom a 2.2 -t megnézem, hogy azzal is előjön e ez a probléma /amíg ez volt a telómon, nem volt baja a wifinek/.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest