- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz Csabee. #9014 üzenetére
Lorenzo, Stoner és Pedrosa tempója ennyivel jobb mindenki másénál. Ha nem buknak, Rossi nem kerülhet dobogóra.
vazz...Rossi több mint fél másodpercet kap Lorenzótol körönként.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
-
Integra
titán
válasz Csabee. #8765 üzenetére
atyaúristen, hogy tönkreverte rossi a mezőnyt....
gratula talmának!!!
nem láttam a versenyt, inkább motoroztunk egy oltári jótna, meg is van!!!
lúzer bautista
öcsém, hogy csúszik a seggén ülve, kééééész
kíváncsi vagyok, hogy ezt az ökörséget lehúzzák e a fizujából...
azért még megnéztem volna a góré arcát is, mikor látta, hogy eldobta[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
válasz Csabee. #8767 üzenetére
Persze, persze biztosan lesznek még izgalmas csaták, akár Pedrosa is beszállhat néha de azért más az ha két pilóta a VB címért harcol és más ha egy futamgyőzelemért. Maga a verseny természetesen, ugyan olyan izgalmas.....
Emlékezve az előző szezonra, ott is szárnyalt Lorenzo a nagy pereceléséig, utána törött bokával még egy nagyot versenyzett aztán már látszott, hogy nincs igazán ott (persze meg lehet érteni) Most szerintem (ha nem adja fel fejben) még görcsösebb lesz, ebből következően pedig még többet hibázik. A Dokit csak tökéletes versenyzéssel győzheti le, és ezt pontosan tudja....
Innen Rossi egyre nyugodtabban versenyezhet, Lorenzo pedig egyre idegesebben a nagy nyomás miatt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Csabee. #8765 üzenetére
Szerinted Rossi hányszor esik egy szezonban......?
Amúgy nem arról van szó, hogy én nem örülök a Doki újabb címének, de így oda az izgalom, és ez nagyon lecsökkenti az élvezetet.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Peat;)
veterán
válasz Csabee. #8392 üzenetére
2. edzésen sokkal jobb időt ment Talma, itt valamit nagyon elszúrt, négy tizedet bukott...ennyit javítani kellett volna és ezt is nyilatkozta hogy sokat hibázgatott még a jobb köridőnél így előrelépést vár időmérőn. Elhiszem hogy idő kell, de most már ült a motoron annyit hogy mutatni kéne valamit a kritikusabbak felé, rajtolni azt tud(magyarul szerintem sokat nem bukott így még az időmérőn), csak a versenytempója a kérdéses.
Talma bukott már a nagy géppel? Most hogy két motor van, lehetne picit a határokat elkezdeni keresni nem? Persze ha úgy érzi az még odébb van akkor nem szóltam, elnézve a bukásokat jobb ha nem itt kezdi a határok megtalálását.[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz Csabee. #8392 üzenetére
Köszi!
2.85s lemaradás az élről. Ez nem rossz. Versenyről versenyre javul. Igaz, hogy még mindig utolsó, de már 3s alatt van. Ez először még 3.8 majd 3.4 volt.
Nagyon érik már pont. Én azt mondom, hogy csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Integra
titán
válasz Csabee. #8343 üzenetére
nem hinném, hogy teleszórják új fejlesztéssel, most talmának kell megülnie a motort a jelenlegi technikával, lőjék össze a futóművet és kezdjen el pontokat gyűjteni.
majd ha a motorhoz képest hozza a jó eredményeket, majd akkor lesz alkatrész is remélhetőleg.
óriási tévedés, hogy azt hiszed, hogy először jön az alkatrész, aztán majd az eredmény....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz Csabee. #8306 üzenetére
Rakd be a kedvencekhez: [link]
Ez nagyon kész. Most Melandri van a stúdióban. Milyen hátszele van ennek a csatornának....
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
TayRol
nagyúr
válasz Csabee. #8302 üzenetére
Rossi nem egyszeru, a Yamahak egyertelmuen a legjobbak most a mezonyben, es az a transzparens nagy otlet volt!
Talma nem kapott kort, az elejen nagyon jol ment, aztan sajna lelassult. De jol tolja, orulok neki, remelem nemsokara meg lesz a pontszerzes, mar nagyon kozel van. -
törölt tag
válasz Csabee. #7899 üzenetére
De, csúszott
Kijött slick-re és elcsúszott,...még néztem is hogy most mi lesz, mert a motor összetört, nem igen volt alkalmas arra hogy folytassa vele a versenyt, de azáltal hogy joga van motort cserélni a megváltozott körülmények miatt így lecserélhette a megrongálódott motorját. ...és akkor utána még az áthajtásos. -
-
-
törölt tag
válasz Csabee. #7843 üzenetére
?
csak beírtam a WSBK-t is nehogy valki lemaradjon ennyi
Még jó hogy F1 meg WRC nincs, mert egyébként azon kivűl hogy egész nap a doboz előtt kell üljek még egyszerre kell nézek több versenyt.
ma pl.: WTCC 2futam, Motogp 3futam, Superbike 2futam, Supersport..stb.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz Csabee. #7785 üzenetére
csigakettős bulvár mókusok hada: "lehet hogy a gp-ben fojtatja?" - ennyire optimista még talma sem lehet,nemhogy a riporter?majd a sport valahányason egy riportot hallok/látok elhiszem
b-type : itt nem a bizalomról van szó,hanem fura dolgokról
a csapat nem akarja favaro-t látni,ez azért kicsit érdekes, lásd be
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Nike Air Huarache "42.5" de inkább kisebb
- Motorola TLKR T62K walkie talkie párban
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia