Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Viszont ez egy rendhagyó éjszakai futam volt, Vale' számára akkor kezdődnek gyűlni a felhők ha Lorenzo hasonlóan szerepel majd.
Mert, megnézve újra futamot, Lorenzo fizimiskája nem kell hogy szimpi legyen, de a futam alatt ő nagyon sokszor elvitte a határig a tapadását,..néhol nagyon lobogott az íven.
Stoner-nek is volt pár forszírozott pillanata...érdekes hogy a körrekordja(i) alatt kevésbé lobogott alatta a motor, mint azokban körökben ahol Lorenzo kedvét kellett elvenni a támadástól.
Dovi' nagyon szépen akart előzni, .és az egyenesben nem tudott mellémotorozni Rossi-nak, azaz az idei Yamaha jobb az egyenesben minta tavalyi Honda, és pariban van az idei, félkész, Honda-val is.
Szal Dovi' nagyon figyelmes volt,..Toseland ütötte-verte volna Rossi-t, de valszeg elrontotta..nem mutatták a célrafordítót, pedig előtte pár kanyarral még együtt voltak aztán a befutón már Toseland le volt maradva. Szal sztem bepróbálkozott de vagy nem jött össze, vagy inkább visszafékezte magát, és ezzel sebességet veszetett (persze ez csak okoskodás).
De Rossi-nak sem volt meg a tapadása teljesen,..a vége felé amikor Dovi' már pedzegette a célvégi féktávon, akkor Rossi már nehezen fogta meg a féket, nem sok hiányzott hogy leesen az ívről.
A következő egy számíthatóbb verseny lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - újszerű, garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest