- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Viszont ez egy rendhagyó éjszakai futam volt, Vale' számára akkor kezdődnek gyűlni a felhők ha Lorenzo hasonlóan szerepel majd.
Mert, megnézve újra futamot, Lorenzo fizimiskája nem kell hogy szimpi legyen, de a futam alatt ő nagyon sokszor elvitte a határig a tapadását,..néhol nagyon lobogott az íven.
Stoner-nek is volt pár forszírozott pillanata...érdekes hogy a körrekordja(i) alatt kevésbé lobogott alatta a motor, mint azokban körökben ahol Lorenzo kedvét kellett elvenni a támadástól.
Dovi' nagyon szépen akart előzni, .és az egyenesben nem tudott mellémotorozni Rossi-nak, azaz az idei Yamaha jobb az egyenesben minta tavalyi Honda, és pariban van az idei, félkész, Honda-val is.
Szal Dovi' nagyon figyelmes volt,..Toseland ütötte-verte volna Rossi-t, de valszeg elrontotta..nem mutatták a célrafordítót, pedig előtte pár kanyarral még együtt voltak aztán a befutón már Toseland le volt maradva. Szal sztem bepróbálkozott de vagy nem jött össze, vagy inkább visszafékezte magát, és ezzel sebességet veszetett (persze ez csak okoskodás).
De Rossi-nak sem volt meg a tapadása teljesen,..a vége felé amikor Dovi' már pedzegette a célvégi féktávon, akkor Rossi már nehezen fogta meg a féket, nem sok hiányzott hogy leesen az ívről.
A következő egy számíthatóbb verseny lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest