Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Egyáltalán melyik szolgáltatónál van spiler 2? Van valami műholdas ahol lehet nézni normális kommentárral normális minőségben?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
törölt tag
Vááá, qva nagy volt!
Le a kalappal Lorenzo előtt -
Popes
őstag
Tudom már késő de nálam ment amit délelőtt találtam. Igaz spanyolul kellett néznem mert sajnos a rajt után értem haza.
Ha legközelebb sem lesz spiler2 akkor beteszem ide időben a linket mert azért az Aceplayer magasan jobb minőségben is megtalálható a sok vírustelep streameknél.(nálam tv-n egy jobb 2000kbs fölötti link kb hozza az UPC HD minőséget)Ezt itt hagyom talán még jól jön. https://acelisting.in
Deus ex machina
-
vlevi
nagyúr
Igen, azt láttam, hogy az Aceplayer jó minőségben hozza be azt, amit behoz, de sajnos a futamot nem sikerült vele elindítanom. Asszem próbáltam a spanyolt is, de már azzal sem boldogult
Illetve kiírta, hogy connecting 40 streams, aztán várt, és kiírta, hogy nem megy. A pontos hibaüzenetre már sajnos nem emlékszem, de a lényege ez volt.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Most kezdődik az ismétlés a Spíler 1-en.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
yodamastah
őstag
Évek óta előfizetek motogp.com-on. Most már 1080p 60fps a stream. Amúgy is sokszor nem tudok otthon ücsörögni a tv előtt, nézem mobilon tableten vagy laptopon ahogy alakul épp. Nem olcsó, de minden edzést lehet nézni már péntek reggeltől, és a kommentátorok is elég jók.
-
mefistofeles
addikt
Most már csak azt remélem, hogy a szezon hátralévő részében jól mezizzasztja Lorenzo Marquezt a második hely teljesen reális lehet, illetve azt, hogy a hondával hamarabb egymásra találjanak mint a ducatival. Ha így lesz akkor jövőre érdemes lesz leülnünk a futamokra a két srác miatt!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dellfanboy
őstag
van meg hatra 8 futam... tavaly marquez muszaki hiba miatt nem tudta befejezni a Gb nagydijat, es asszem Arg, FRa nagydijon nullazott. azaz3
iden idaig minden futamot pontot szerzet, csak eljon az a pont iden is hogy hibazik a honda vagy o..(vagy nemeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
vlevi
nagyúr
válasz dellfanboy #12311 üzenetére
"vagy nem"
Vagy nem...A többi versenyző fogalmazott úgy, hogy amikor amikor marqueznek nagyon nem sikerül a versenye, akkor harmadik, vagy esetleg a 4. helyen fejezi be a futamot. Ellenben, másnak, ha nem sikerül a futama, akkor pontot is alig tud szerezni. És ez tényleg így van, az összes többi versenyzőnek volt már olyan futama, amikor kínkeserver szenvedéssel tudodd valahogy a pályán maradni. (Meg persze olyan is, amikor kiesett, de itt inkább a rosszul sikerült futamokól akartam írni).
-
vlevi
nagyúr
válasz Motion_Blur #12306 üzenetére
Nnna, már másnak is feltűnt a spíler2
Milliárdokat költöttek rá, de gyakorlatilag sehol nem lehet majd nézni a spanyol és olasz meccset -
vlevi
nagyúr
válasz bringasisti #12314 üzenetére
Digi-n a Vajna kanálist?
Amikor a román digi kivette a romániai csomagjából a TV2-t?
Eltűnt a tv2 a román Digi csomagjából -
emre
veterán
linkelek én is egyet akkor már
Mondjuk ez is BTsport, de mintha kicsit jobb lenne.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
vlevi
nagyúr
Nekem erre már nincs energiám.
Ha valami 15:00-kor kezdődik, akkor én leülök a TV elé, és nézem.
Nem azzal kezdem reggel 7-kor, hogy, ki milyen streamet hol tud ajánlani, ami használható, vagy mi egyéb megoldás van rá.
Már elnézést, de ne azzal töltsem el a fél hétvégét, hogy egy egyórás műsort meg tudjak nézni
Ahogy az alábbi, netflix grafikon is mutatja:
Akkor inkább hagyom a fenébe. -
vlevi
nagyúr
A brit időjárás illedelmesen megvárta, míg vége az F1 időmérőnek
Session delayed due to safety conditions. -
mefistofeles
addikt
Lorenzo látszólag könnyedén odabaszott egy pályacsúcsot és főlényesen bezsebelte a pole-t!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Motion_Blur
félisten
válasz mefistofeles #12338 üzenetére
Jövőre VB lesz a Dukival. Janem..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
mefistofeles
addikt
válasz Motion_Blur #12339 üzenetére
Szerintem a ducati és lorenzo is bánja már, hogy így alakult...
Hülyeség, hogy a szezon korai szakaszában már szerződketnek. gyanítom a ducati egy Petruccival szerződhetett volna jóval később is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mefistofeles #12340 üzenetére
igen, eddig...és nincs arra utaló jel hogy ez megváltozna, eddig úgy tűnik hogy rossz döntés volt, mindkét részről.
De sztem a Ducati részéről rosszabb, Lorenzo magabiztos versenyző, ez már látszott akkor amikor Rossi mellett tűzögette a zászlókat, egy erős karakter,...és sztem a Ducati-nak pont ilyenre van szüksége.
Az aki elküldi őket a pcsába, ha nem elég jók, vagy összeszedettek, de ha fejlődnek és jól csinálják akkor a versenyző eredményeket hoz...és nem lófaxkodást, hanem lehetőséget a futamgyőzelmekre és a világbajnokságra.
Dovi' most kicsit olyan mintha megkavarodott volna Lorenzo feltámadásától, és ez nem jó...egy Lorenzo sosem kavarodik meg, ha odajön egy többszörös bajnok csapattársnak akkor persze hogy kemény lesz, mi másra számítanál...volt rá sansz hogy nem találja a Ducati kulcsát ahogy annak idején Rossi....na de erre nem lehet bazírozni.
Lorenzo jött, és ahogy jöttek az eredmények szinte érezni hogy hova álltak a Ducati-s srácok, Dovi' kedvelhető akár szerethető figura, jó arc. De Lorenzo-ban hinni lehet, mert kemény mint az a fagyott kutyaszr.
Jövőre, pláne ha még jobban szabványosítják az elektronikát, bajnokok lehetnének, hiszen minden még jobb lenne.
Lorenzo viszont a HRC-nél lesz, és csinálják nekünk a show-t, Petrucci-t nagyon könnyen agyonnyomja a teher, ahogy Dovi'-t is...de Petrucci-nak Lorenzo-t kell helyettesítenie..és ott már nem húzatod magad egy másik versenyzővel időmérőn.
Ne legyen így, de könnyen így lehet.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz #70869248 #12341 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy Lorenzonak szerintem komoly szerpe van abban, hogy egy vezethető ducati készült.
Azért Jorgénak sem lesz sétagalopp az új váltás mert -ugyan szerintem a hondára könnyebben fog idomulni- de azért az mégis idő. Szóval valszeg a jövő év megint nem VB harcról fog szólni. Ha beleszokik akkor viszont nekünk nézőknek színtiszta élvezet lesz minden futam ezzel a két hülyével...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
vlevi
nagyúr
válasz mefistofeles #12342 üzenetére
Lesz még válaszfal a Honda boxban, mint néhány éve a Yamahánál volt
Biztos vagyok benne, hogy Lorenzo és Marquez csak addíg lesznek jó haverok, amíg a VB címért élesben nem egy a csata.
Rosberg és Hamilton is ezer éve jóban voltak, de, amikor a VB cím volt a tét, valahogy elmúlt a gyerekkori barátság... -
-Mike-
addikt
Fenati for president [link]
-
Petya25
őstag
Valami nézhető linket nem tudna valaki?
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
mefistofeles
addikt
Ez most butaság volt Lorenzótol. Dovi utólérésére semmi sansza nem volt mégis nyomta mint a meszes. Marquezt viszont szerintem tudta volna tartani....
-
vlevi
nagyúr
Moto2-t néztétek?
Fenati megint megvadult, a jutalma 2 futamos eltiltás.
Fenati penalty: Italian suspended from two Grands Prix
The Moto2™ rider will not take part at Aragon or Buriram following Misano incident, Manzi also penalised -
törölt tag
válasz mefistofeles #12348 üzenetére
megpróbálta..
Az esésért kár volt, de hát néha így megy ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest