Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nnna, ez szívás. A vírus bekavart a katari nagydíjba.
[link]
Katarban mindenkit karanténba vágnak, aki olaszországból érkezik, ezért a motogp futamot törlik.
Ez nem érinti a moto2, moto3 tapasztalat, mert ők a teszték miatt már régóta katarban vannak. -
vlevi
nagyúr
válasz 1098&E30 #12602 üzenetére
Csonka évad lesz ez, mert Thaiföldre már el sem mennekA MotoGP második versenyét is lefújták a koronavírus miattEgyelőre a motogp.com oldalon nem olvastam erről, szóval akár a hvg túlbuzgósága is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Magyarok hol kozvetitik? Úgy hallom már csak nem is a spileren, hanem valami még kevesebb helyen fogható csatornán lesz közvetítve....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
törölt tag
ehh ne is mond.
https://musor.tv/mai/tvmusor/GALAXY -
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
háát erre most mit mondjak, ez egy nagyon nézett tévéműsor, viláőgszerte rengetegen találják vonzónak.
Az itthoni tévészolgáltatók meg balfaszok, rosszul is tálalják meg odaültetnek valakit-bárkit...mert egy kicsit sem fogalalkoznak vele.
Aztán meg dobálják az egészet, méltatlan.
Máshol kell nézni, ez van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem piszkosul hiányzott a királykategória, ez így csak a leves volt.
-
Motion_Blur
félisten
csak úgy, mert feldobta a YT: [link]
ez nálam kimaradt anno, vagyis jó régen volt akkoriban még nem szippantott be az autó/motorsport
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Újabb klasszikus: 2007 Catalunya
Komoly elvonási tüneteim vannak már
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gizmoboy
csendes tag
Sziasztok! DIGI-s vagyok, és nincs nálam Arena4 csatorna. Tudtok tippet adni, hogy hogy tudnám mégis nézni a MotoGP időmérőt és versenyt (jó minőségben)?
-
-Mike-
addikt
Ezt a tv csatornának csúfolt Aréna4-et egyáltalán lehet fogni valahol?
Angolul ki közvetíti? BT Sport? Sky?
Akkor marad egy kalóz stream 10popup ad-dal 240p-ben?[ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
válasz zgospel #12617 üzenetére
Na pont most olvastam a hírt, hogy ez az Arena4 hivatalosan csak augusztusban indul el, ezért a következő 2 futamot a Galaxy4 csatornán közvetítik. Az elvileg minden szolgáltatónál van, Telekomnál biztosan.
szerk: csak a királykategóriát adja, a kicsiket nem...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Motion_Blur
félisten
Nálam a Galaxy4 csatornán megy.
Czollner és Szabó Robika a két kommentátor, a képminőség is kritikán aluli.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #12620 üzenetére
Márkezt minden futamon a sóderágyból kéne indítani, hogy legyen egy kis izgalom
-
Popes
őstag
válasz Motion_Blur #12621 üzenetére
Nagyon nem kedvencem, de egyszerűen hihetetlen kategória amit művel.
Most nem adta ki neki a végén, de addig amit művelt...(komolyan azon gondolkodtam hogy valami über speciál gumin tolja mert ez már a lehetetlen kategória)Deus ex machina
-
zgospel
őstag
Így vagyok ezzel én is, hihetetlen hogy mennyire külön kategóriában motorozik. A csapattársai ugyanazon a motoron rendre jócskán lemaradva már évek óta, szóval még csak azt se mondhatnánk hogy túl jó a Honda, mint az F1-ben a Merci.
Eleve az elején az az "esés" amit visszahozott már megint... egyrészt hogy térddel visszatolja, másrészt ahogy és amennyivel a sóderágyban átkrosszozik, hát egyik sem kis mutatvány. Annak az első esetnek még örültem is, mert ha elhúz a mezőnytől akkor sok érdekesség nem történt volna. Akármennyire nem bírom, az ő felzárkózása volt az egyetlen izgalom a mai futamon. És hogy a többi versenyző mennyire képtelen volt reagálni, az is jelzi hogy mennyire más szint. Egyedül Millernek volt egy rövid sansza visszaelőzni és annyi.
Viszont az a bukás az nagyon durva volt, rohadt nagyot repült és utána még a motor is elég erősen meglökte Azt írják hogy eltört a felkarja...
-
vlevi
nagyúr
Totalbike-on van egy hosszabb lélegzetvételű írás a hétvégi futamról.
[link]
Van benne jónéhány igazság. Több helyen említették ezt a nagyon sűrű menetrendet, és most több versenyzőnél is megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor 2 hónap alatt nem 3-4, hanem 6-7-8 futam esik ki
A gumi téma is érdekes észrevétel. Lehet, hogy benne volt a dologban az is, hogy új a gumi. Carshlow-n már meg se lepődök, nagyon-nagyon sokat esik futamokon is, sajnos most is.
Lehet, hogy Marquez kicsúszásához, és bukásához is köze lehet annak, hogy az új gumi máshogy viselkedik, és emiatt jobban kell erőltetni, ez okozta a két hibáját. -
quby
őstag
Én sem szeretem ezt a maikt de ez egy űrhajó....hihetelen amit müvel. Nem vagyok kárörvendö, de ha esetleg kiesik egy két verseny neki az lesz a szezon izgalma. Mert ha ennyivel a többiek felett megy tempóban akkor kb #Hamilton/#Sumiakétezresévekelején szindroma lesz....amikor már annyira érdektelen a verseny hogy azt sem tudom hogy lesz e a hétvégén futam vagy nem....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Motion_Blur
félisten
1 futamot hagy ki, szóval dupla nullázással kezd.
Ami az ő szintjén kb semmi, nem 150 pont előnnyel lesz bajnok hanem mondjuk 100-al.
Abban az esetben ha Quartararo kiemelkedne a mezőnyből és felnőne Markez mögé, egy darabig még izgi is lehetne a meccs
-
-Mike-
addikt
Miller - Jerez
Ezek a videók elég faszántosak, ilyenből kéne még több. -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #12626 üzenetére
Elkiabáltam, a hétvégén már menni fog
-
zgospel
őstag
válasz Motion_Blur #12628 üzenetére
Ja, én is most olvastam nem rég. Hihetetlen ez a csávó. X-Menből a Wolverine nem regenerálódik ilyen gyorsan mint ő.
Eközben én meg bármilyen fele ekkora sérülést ha összeszedek utána 3-4 hétig lábadozok. 1 hete megroppant a térdem foci közben, de lehet hogy részlegesen el is szakadt (még MR-re várok) és nem hogy motorra ülni nem tudok, de egyelőre még a wc-re ráülni vagy szimplán csak aludni sem olyan egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
A két Marquez, a két gyári honda az utolsó kettő helyről rajtol.
-
bringasisti
őstag
Ti hol nézitek? Telekom de csak a futam
BENEFON DELTA--------N8
-
Motion_Blur
félisten
válasz bringasisti #12633 üzenetére
UPC-n van csak az Arena4 nevű csatorna.
-
emre
veterán
válasz bringasisti #12633 üzenetére
https://motorsports-stream.com/live/motogp-live-stream-21/channel-2/
meg is is van pár csatorna:
http://livetv.sx/enx/eventinfo/955528_andalusia_grand_prix/#_[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
bringasisti
őstag
Köszönöm a segítséget
BENEFON DELTA--------N8
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Szeretném megnézni a régebbi szezonokat (2013 és régebbieket), tud valaki magyar vagy angol nyelvű forrást?
Előre is köszönöm
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Motion_Blur
félisten
Ha van esze a Yamakának, már most meghozzák a döntést és minden versenyzőjükkel beállnak El Diablo mögé.
50 pont az előny, de minden futamon be kell jönni másodiknak Marquez mögé és kell két futam ahol megveri.
Remélem Quartararo szagot fogott és elbírja majd a nyomást.
-
eszgé100
őstag
válasz Motion_Blur #12638 üzenetére
“kell két futam ahol megveri...” sajnos nem lesz egyszeru feladat, ha Marquez olyan formaban megy at a mezonyon, ahogy az elozo versenyen, mintha ott sem lennenek a tobbiek. Komolyan, egyetlen versenyzo sem tudta megszorongatni.(?) Esku, el lehetett volna temetni ezt az idenyt is, ha lenyomta volna meg Vinalest is es beert volna masodiknak.
Nem vagyok Marquez fan, de el kell ismernem, hogy finoman fogalmazva is lelegzetelallito a teljesitmenye. Nagyon remelem, hogy a tobbi csapat osszekapja egy kicsit magat (gondolok elsosorban a gyari Yamahara es a Ducatira), es olyan gepeket raknak a versenyzok ala, hogy fel tudjak venni a versenyt Marquezzel.
Quartararonak pedig hatalmas respect, tavaly is nagyjabol o vitte a hatan a Yamahat, igazan megerdemelte mar ezeket a gyozelmeket"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
quby
őstag
válasz eszgé100 #12639 üzenetére
Azért szerintem ha el is indul Maq a kövezkezö versenyen (nyilván el fog) szerintem még nem lesz 100%os állapotban. Még legalább 1-2 hétvége kell hogy ilyne formába jöjjön ujra mint amiben az elsö héten volt.
Ami a nagyobb baj hogyha helyre jön, akkor tényleg még csak zavarni sem tudják... kb mint mikor játszok, és az AI-k csak 80%-osak..A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Khaosz55
addikt
Nem is értem ezta az Arena4 adót. Gondolom bődületes összeget kellett kifizetni a közvetítési jogért. Ha nincs néző nincs bevétel a reklámból. Ez így totális gazdasági bukó a csatornának. Ráadásul nem is lehet nézni még letöleni sem. Nem értem kinek jó ez.
-
eszgé100
őstag
válasz Motion_Blur #12642 üzenetére
Ez van, mikor mar a latszatra sem ugyelnek, csak valahova le kell papirozni a lovet.
Unokabatyam lematekozta nekem, hogy a tobb milliardos stadionok mekkora lokest adtak az epitoiparnak, mivel epitoiparban dolgozik es szereti a focit is, oszerinte minden rendben van ezzel. Kerdesem, hogy ha ugyanigy tobbmilliardot koltottek volna valami hasznosabb dolog epitesere az nem adott volna lokest?
De persze kulfoldiabol en ne magyarazzak, nem ertem ugyse... pff.... Nem is akarom megerteni"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Khaosz55
addikt
válasz Motion_Blur #12644 üzenetére
TV-N nézed vagy online?
-
-Mike-
addikt
Jerez után megint Repsol honda utolsó két hely. Nagyot mennek eddig a gyári hondák.
Innen is látszik, hogy minden euro centet megér MM93. -
zgospel
őstag
https://arena4.network4.hu/nezd-online-eloben/
Jó minőségű a stream egyelőre, se akadás, se minőségromlás.
-
zgospel
őstag
válasz zgospel #12648 üzenetére
Ez már nem megy persze.
Helyette itt jó, mondjuk a rajtról lemaradtam
https://livestream.com/ibsbroadcast/motogp-brno2020https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
dellfanboy
őstag
ki ez a Binder gyerek? hogy mert nyerni a harmadik futaman? jo volt jo volt!
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest