Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Integra #11101 üzenetére
login után nézhető a hivatalos oldalon az összefoglaló, ingyenes
sajna nem látszik eléggé, a lényeg hogy gyakorolatilag az egyikről ugrott át a másikra -
Petya25
őstag
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
@rglaaf
veterán
Kedves barátaim, szurkolóim!
2014.07.10-én 23.00 és 24.00 között ellopták a robogómat a mélygarázsomból. Ez az a robogó, melyet az Aprilia gyár a világbajnoki címem alkalmából limitált darabszámban készített. Típusa Aprilia SR 50. Amennyiben látnátok, kérlek, értesítsétek a hatóságokat.
A robogó alvázszáma: ZD4VFD0078S030449
Köszönettel,
Talmácsi Gábor[link]PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
lol, micsoda rajt
szerintem ilyen még a motogp történelmében nem voltna de markez már ott lohol a képben, az utánégető bekapcsolva
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ennyi volt, helyre állt a rend. más ligában mennek a repsolok, markez meg...
mehetek is a boltba nyugodtan[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #11108 üzenetére
Nem is értettem hogy a 'csába lógtak meg ennyire, mindenki a pit-ből rajtolt, de Marquez és Pedrosa úgy elment mint a szél....pedig ilyen körülmények között nem lehet beszélni Honda előnyről, ez inkább Yamaha előny. Nincs direkt nagy kigyorsok, stop&go jelleg.
Úgy elmentek mindenkitől hogy nagyon, aztán levívták a maguk csatáját. -
Integra
titán
válasz #70869248 #11109 üzenetére
szerintem ilyen, hogy yamaha előny, vagy honda előny már, vagy jelenleg nincsen. mert a honda mindenhol veri a yamahát, mindenben jobb, markezzel abszolút, de úgy tűnik ha pedrosa jó kedvében van, akkor ő is simán.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Integra #11110 üzenetére
Szerintem pedig jobb a Honda. A pilóták nem különben! Rossi jó teljesítményt nyújt, Lorenzo gyengélkedik.
Marquez lehet a legjobb motogp pilóta, főleg ha behúzza h az össze versenyt megnyeri. Olyan volt már a történelemben?Tegnap meg is rendeltem a törölközőmet: [link]
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz Integra #11112 üzenetére
hűűű, ha megjött, fotózd már le, hogyan néz ki élőben
Köszönöm a megrendelésedet! Az általad megrendelt terméket előreláthatólag 6 hét múlva fogjuk kiszállítani.
Ezek is elmennek ám valahová... Ennyi idő alatt megvarrom..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz boogie84 #11115 üzenetére
varrnál nekem egy Hayden-s fürdőlepedőt?
Ez a statisztikai izé, csak érdekesség, régen más volt, legtöbbünknek fogalma sem volt mi megy a versenyen, és előtte-utána. Akkor is voltak kétes szituk, és döntések, kavarások.
Ez olyan mint Vettel asszem 8 futamon nyert egymás után, talán pont tavaly év végén, aztán most lenne egy őrült ász, aki a Ferrari-val nyerne 8-t egyhuzamban...a kettő ninics egy lapon csak a számokat tekintve.
...
Term. semmi párhuzam nincs Marquez-zel, hiszen a HRC az nem Ferrari, de nem is RB.
Sztem qva nagy teljesítmény , nyert már mindenhogy csak hóban nem talán.
..esős versenyen, motorcserével, szárazon, csatában, meg olyan pályán ahol tavaly akkorát esett mint ház.
Ez meg amit most csináltak....ekkora tempókülönbség a még nedves pályán slick gumin.
Nagy forma Marquez az ziher, remélem összejön neki az összes az évben, mert olyat még nem láttam, és most nem is hiszem hogy meg tudná csinálni...ezért lenne nagy dolog ha mégis. -
Motion_Blur
félisten
Moto3 FAIL szegény srác hogy el kezdett örülni hogy célfotóval nyert, kár hogy volt még egy kör
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
quby
őstag
Csipem Marquez-t, de NAVÉGRE....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
mefistofeles
addikt
A nagy számok törvénye alapján ennek be kellett következnie! Ettől függetlenül ez a szezon már szőröstül, bőröstül az övé! Mondjuk nem bánnám ha az idény hátralévő futamain igazi csatát láthatnánk a négy gyári között. Rossi idén megrázta magát, Lorenzo is lassan felébred és úgy tűnik a Yamaha is jó irányba "kotorászik". Pedrosában minden évben benne van egy-két efféle kiugró eredmény, szóval minden adott egy szorosabb második félidőre.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
válasz mefistofeles #11122 üzenetére
Szerintem is jó ez így, ezen a srácon eddig nem volt teher, de ahogy nyilatkozott már érezni lehetett hogy pakolják rá a rekordöntögetéssel..
Ez most eltűnik. De egyébként tényleg szenvedett a futamon. -
Calogero
addikt
-
boogie84
veterán
Mi volt Marquez motorjával?
-
Petya25
őstag
Nem volt kissé kemény Marquez a végén?
2x is úgy szúrt be, hogy foglalt volt az a hely, kis híja volt csak, hogy nem lett bukás a vége.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
törölt tag
válasz Petya25 #11127 üzenetére
Dehogynem, kemény volt. De a hely nem volt foglalt, hiszen befért kontakt nélkül.
Az elsőnél szvsz(!) Lorenzo rádöntötte a motort, kőkemény volt Jorge. Ott Marquez igazából már megcsinálta az előzést, volt egy pillanat, amikor reagált arra hogy Lorenzo rá fog fordulni, és ott figyelt, ezért is vesztette el ott a csatát, mert egyébként Lorenzo-nak már útban lett volna.
A másodiknál, ami végül is a győzelmet érő előzés volt, ott betette a motort oda ahol helye volt, és Lorenzo-nak kellett korrigálni.
Alapvetően Lorenzo a konokabb, kettejük csatáit figyelve, ő sokszor tényleg kalapács.Viszont ami nekem lejött, hogy a Yamaha-nak nagyon jól sikerült az Indianapolis-i csomagja, nincs már Honda erő, Indianapolis-ban is lehetett látni hogy simán tartják a tempót a Yamaha-k, és most a Hangár egyenesben is..most a Honda előny a fékezhetőségen van, és azon hogy annyira megbocsájtó a motor, hogy hihetetlen dolgokat meg lehet csinálni vele, Lorenzo-nak esélye sincs ilyen vehemens támadásokra, akár a pályát, a féktávokat, kanyarokat, kigyorsításokat nézve, akár a test test elleni csatákat.
-
Petya25
őstag
válasz #70869248 #11128 üzenetére
A foglalt volt a helyet úgy értettem, hogy érzésre Lorenzo volt előrébb, szerintem ilyenkor hátulról beszúrni nem éppen elengáns, a másik azonnal billen is. Az első esetnél konkrétan Lorenzo vállát súrolta Marq első kereke. Na mindegy, Rossi is csinált régebben ilyen, azért sem kapott büntit, csak gondoltam megérdeklődöm más hogy látta.
Azt viszont nem értem, hogy miként táltosodott meg ennyire Lorenzo, ez már a 3. verseny, ahol veri Rossit (bár az meg mindig az 5-6-ban küzd az első körökben és így lemarad).Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
mefistofeles
addikt
válasz Petya25 #11129 üzenetére
Igazából nem hiszem, hogy Lorenzo "megtáltosodott" inkább év elején volt mélyen maga alatt valamiért. A Doki egyértelműen jobb mint tavaly, Jorge azonban csak a megszokott motorozásáshoz talál lasssan vissza!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
Szerintem Marc többet vállal. Miután elemt JLo melett elkezdte tolni neki úgy igazán, csúszkált össze-vissza, drift, volt ott minden. Természetesen tehetségéből semmit sem von ez le. A Yamaha már nagyon közel van a Hondá-hoz.
-
Motion_Blur
félisten
Pfff.. mekkora feszülés van Supersportban
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
Folger bszki ...
adtak volna neki 5mp-t azt kész..
-
Motion_Blur
félisten
Szvsz technikai hiba miatt esett Marquez, hirtelen megfogta valami (a motor) a gépet.
Rossi remélem behúzza
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #11136 üzenetére
jaja, olyan volt mintha megragadt volna valamiért egy pillanatra. mindegy nem vészes, majd tolja a következő futamon újra. papi meg végre újra nyerni fog, örülök
-
Petya25
őstag
Rossi!!!!!
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
törölt tag
Azért tetszett ez a Moto3-s végeredmény, elég nagy mosolyra húzódott a szám, mert ritkán van hogy helyükre kerülnek kicsit a dolgok. Miller nagyon kemény volt végig, pedig necces volt a versenytempója az időmérős bukás után. ...Ahogy kivezette Kent-t, és utána a féktáv...hááát, emlékezetes volt.
-
Integra
titán
jól van, markez + honda póver, 2014 pipa
rossi 230
róza 230
nyalóka 227
izgalmas lesz még a második helyért[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
válasz Integra #11140 üzenetére
Izgi lesz a vége a 2. helyért.
Rarq azért majdnem kirakta a fűre Rossit, maradt a rázókövön vagy 20 centije, hogy ne dobja el a vasat. Kicsit erősnek éreztem, hogy így dobja be mellé íven a motort, nem simán kifékezve tisztán.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
törölt tag
nahát-nahát, a kicsikről lecsúsztam...majd megnézem mert ahogy olvasom jó volt.
A Moto2 nekem tetszett, Vinales nagyon összeszedett volt az utolsó körökre, ...leggyorsabb kör a legutolsó kör.
Jövőre nagy sansza lenne a bajnoki címre, ha nem lépne a Suzuki-hoz.A MotoGp meg...grat Rossi-nak, keményen dolgozott. Carl-t sajnáltam, ...de lehet hogy igazából mázlija volt hogy nem hamarabb esett el. ...ott már csak be kellett volna gurítani
Marquez is esett, élreől, de ez az ő esetében nem sokat jelent lévén már nincs igazi tétje...pont ezért akár nyerhetett is volna, de ő elesett.
Lorenzo elkopott gumiban. Még Pol Epargaro-t sajnáltam nagyon, mert harcos és jó tempója volt, de az a féktáv neki is elment.
Kicsit jobb verseny is lehetett volna, a sok bukás nem hiányzott...14 célbaérkező -
yodamastah
őstag
válasz Petya25 #11147 üzenetére
A verseny alatt nagyon sokat csökkent a hőmérséklet. Akik szokatlan módon estek (féktávon pofára estek szinte függőleges motorral) olyan keverékkel mentek ami jól bírja a zúzást, de nem tartja olyan jól hőmérsékletet.
ördögi kör > ha óvatosabban mész, akkor tovább hül a gumi, még kevésbé lesz tapadás. Krácsló is ezt nyilatkozta: Mehetett volna kicsit lassabban, de akkor lehet még előbb pofára esik.
-
törölt tag
...hmm
Szal a futam alatt végig morcos voltam Miller-re hogy mar megint előadja a kemény motorost, az elmúlt futamon megverte az ég érte, most jól jött ki belőle.
De végül is Lorenzo is volt ennyire konok agresszív a kisebb sorozatokban.
De ezt a MotoGp-ben nem fogják díjjazni, szvsz már a Moto2-ben is elvérezne Miller ezzel a stílussal, de a királykategóriában pláne, csak baj ne legyen belőle, mert ilyen stílussal kihagyni egy kategóriát és Moto3-ból egyből a MotoGp-be ugrani könnyen katasztrófa lehet.Vinales-t pl. cseppet sem kell félteni, kutya kemény volt már megint, most már drukkolok neki (eddig is), hogy behúzza a VB 2. helyet,...még ha sokat nem is számít.
Na mit mutat a MotoGp? -
mefistofeles
addikt
Pedrosa.....
Semmi bajom a sráccal de tény, hogy évek óta csak mások elől bitorolja a legjobb motorot ...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest