Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz mefistofeles #12351 üzenetére
..hát az hogy mi mit hiszünk az egy dolog, pont elég az hogy ő úgy érezte. Dovi' ritkán hibázik, de ha Lorenzo bejön 1mp-re akkor bármi lehet..és ezt hinni kell, ez teljesen független attól hogy elesett végül, mert ettől még elesni nem kell, ha megérzi a versenyző hogy kezd átlépni a határon akkor el kell engedni a szitut. Ez egy rontás volt, ilyen meg van, mindenkivel előfordul.
-
Raptor™
tag
Fenatit egy életre el kellene tiltani ezek után. Egy ennyire érzelmileg labilis ember a közutakra nem való, nemhogy a versenypályára...
-
mefistofeles
addikt
válasz #70869248 #12352 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy ne próbálja meg, de két kör volt hátra, 1.5 sec volt a hátránya Dovi pedig lazán reagált a támadására. Ha1 sec re kerül akkor sincy gebasz, 1 kör lett volna hátra..... Így viszont messze került az összetett második hely, amire minden sansza megvolt.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-Mike-
addikt
válasz mefistofeles #12354 üzenetére
Gondolom mennyire érdekli, mennyire hozza lázba egy összetett 2. hely.
-
dellfanboy
őstag
válasz zgospel #12356 üzenetére
bar eleg szarul ment a gyerek, szvsz kirugni nem kellett volna, tavaly moto3-ban csak felallt a dobogora. persze iden a Moto2-ben nem nagyon villogott.
meg amugy ilyet Talma is probalt Assen-ban jopar eve, Rossi rugdosasat ne is emlitsem.eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-
vlevi
nagyúr
válasz zgospel #12356 üzenetére
[link]
És a jövő évi csapatánál sem várják már olyan nagyon Fenati érkezését..."dellfanboy :"
Azért más, amikor valaki szándékosan olyan íven fordul, hogy azzal kitereili a másikat a pályáról, vagy könyökkel szélesebbre veszi a motorját.
Azért is szoktak adni büntetéseket, de az, hogy Fenati átnyúlt, és behúzta a féket, az egy határon azért már túl van. -
dellfanboy
őstag
kire/mire gondolsz? mert szerintem nem ugyanaz a nevezo...
Rossi konkretan lerugta MM-et a Malaj nagydijon..
Talmacsi? cel elott kirakta a kezet es majdnem visszahuzta a csapattarsat a befutonal. termeszetesen nem erte el, de az akarat megvolt mogotte. asszem 2007a bunti jogos a gyereknek, de ezert szerzodest bontani vele, hat nemtudom.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
törölt tag
válasz dellfanboy #12360 üzenetére
Talma nem bántani akarta a srácot, az egy önkéntelen reakció volt a pozícióharcban arra hogy a győzelem kicsúszik a kezéből, és a majdnem az nem egyenlő a megtörténttel.
Igazából én sem értem ezt a sztem(!) túlzott reakciót, igen helytelen volt, a büntetés is rendben van. De az hogy gyakorlatilag elvész a pályafutása az hülyeség sztem.
Doohan-től olvastam hogy ezek a megmozdulások régen elég gyakoriak voltak a régi nagy nevek között, mármint a gázkarra-fékre átnyúlás.
..ha Fenati azt akarta volna hogy perec legyen akkor perec is lett volna. -
zgospel
őstag
"Rossi konkretan lerugta MM-et a Malaj nagydijon.."
Aha, sőt, körbepörgőrúgta nem?https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
vlevi
nagyúr
Így van, nem ugyanaz a szitu.
Egyébként, Fenati kb ugyanakkora büntetést kapott a Dornától, mint amennyit Rossi kapott.
Az már nem a Dorna döntése volt, hogy a csapata úgy ítélte meg (szerintem teljesen jogosan), hogy ez az ember nem való versenypályára. -
Petya25
őstag
válasz zgospel #12362 üzenetére
Ezen én is röhögtem, hogy emberek mennyire máshogy látták az esetet.
Gyakorlatilag minimál tempónál 5 métert csúszott a gyík, nem 200-nál 20-at pörögve törte ki a nyakát belefejelve a gumifalba.... Az amit előtte művelt az meg nem érdemelt semmit, utána meg elcsalták a VB-t. Szerintem ennyi.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
törölt tag
válasz Petya25 #12364 üzenetére
előtte versenyzés volt, utána versenyzés volt, amikor meg Rossi megvárta és rárúgott Marquez-re, azt meg törlesztésnek hívják, és fekete zászlót érdemelt volna.
Több dolog van amire nem lehet büszke Rossi a nagy pályafutása során, de ez kifejezetten szégyenletes volt.
Nem is akart menni, nem foglalkozott a kanyarral, Marquez-t nézte, őt várta, és amikor odaért akkor törlesztett azért mert szerinte lassította....minden versenyágban ahol test test elleni küzdelem van, ha előzgetik egymást akkor sokat lassulnak ez igaz. Az is igaz hogy szeretett volna előrébb lenni...ha gyorsabb akkor ez nem probléma. -
Petya25
őstag
válasz #70869248 #12365 üzenetére
Mondom én hogy mindenki máshogy látta.
Marquezt kellett volna kiinteni feketével mert ez direkt feltartás volt előtte 3x, utána vezette ki a Doki mert már berágott rá. És nem rárúgot, hanem Marquez ráborított a Doki meg csak eltartotta. A videókon is látszik, hogy csak az után mozdul a Doki térde, hogy Marquez feje hozzányomódott.
[link] 1:02-nél!
Amúgy ha Marquez elmegy ahogy tudott is volna, csak direkt nem tette, na akkor nem lett volna probléma. Csak a kis köcsög akorra már bukta a címet és ki akart qrni a Dokival, hogy Lorenzo-t tolja.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
-Mike-
addikt
válasz Petya25 #12366 üzenetére
Azóta milyen jóban vannak (mostani misanoi hétvége)
0:56, ja mégsem
-
törölt tag
válasz Petya25 #12366 üzenetére
na látod ez a hülyeség, fekete zászlót csatázásért??! Ilyet is ritkán hallani, és általában Rossi drukker-től.
A rárugást azt hagyom, én így láttam, az egész szitu így adta ki,..de ha másnak máshogy hát ezen nem veszünk össze.
De amit Rossi csinált az törlesztés volt akár így, akár úgy...amit Marquez az meg versenyzés, belemagyarázni sok mindent lehet, pláne hogy Rossi megrázta a híveinek a kolompot, de az attól még csak belemagyarázás.
Rossi se táltosodott meg miután kicsapta Marquez-t a versenyből, ennyi volt a tempója. -
törölt tag
Na, ez egy mantra, hasonló mint a szezon végi futam összejátszása meg a spanyol maffia..
semmivel nem tudod alátámasztani, versenyzés volt, és előzgetés. Tisztára mint az a tök jó Auszi futam ahol Rossi kitalálta hogy Marquez direkt manipulálta az egész versenyt, és ezzel elcseszte az egész futam élményét.
Mert őt nem lehet előzgetni vagy mi a tök?! Azt lehet előzgetni aki lassú.
..és még akkor sem kell megvárni és kibaxni a másikat a pályáról, ahogy azt az élet igazolta is. -
Petya25
őstag
Szerintem ezen a témán kár rugózni, mert úgysem győzzük meg egymást.
Marquez direkt provokálta a Dokit, és aki ezt nem látta azzal úgysem lehet mit tenni.
Rossi kapott érte és a VB elment, minden ellendrukker örülhet.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
törölt tag
válasz Petya25 #12372 üzenetére
Minek kellene örülni? Sz@r volt látni, egy szégyen volt ennyi. Semmi öröm nem volt benne. Ki kellett volna inteni a futamból, de nem tették mert hűha most mit csináljunk.
Az egész amit Rossi csinált abban az időben az gáz volt, megmérgezte az egészet, és mondom...emlékszem az Auszi futamra, jó futam volt mindenki örömködött, aztán Rossi mondta amit mondott, és abban a pillanatban azok a Rossi drukkerek akik addig annak örültek hogy Marquez elverte és pontot rabolt Lorenzo-tól, egyszerre csak leszállt a szemüveg, és már egy sz@r manipulált futam volt a pár órával azelőtt qva jó futam.
...
Érti az ember ezt, csak minden alap nélküli állítások azok csak minden alap nélküli állítások. Lehet azt mondani hogy Marquez körbemotorozta volna Lorenzo-t ha akarja....de mire? Ezek már nem tiszta gondolatok. -
Petya25
őstag
válasz #70869248 #12374 üzenetére
Tényleg nem akarlak hergelni, de vedd már le azt a szemüveget.
"minden alap nélküli állítások"
Dehát a tények ellen beszélsz:
- direkt fogta vissza Rossit - Igen
- manipulálni akarta a futamot és a VB-t - Igen
- futam alatt akár 5x is van kényes kontakt (bár nem mindig bukás a vége) - Igen
- rendszeresen mindenkit elmeszelnek miatta - Nem
- volt még 1 méter hely a pályán, nem a fűre tette ki, simán elfordulhatott volna még Marquez, de inkább ráborított - IgenAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
vlevi
nagyúr
Jövőre 1 héten belül lesz Brno és Spielberg
[link]augusztus 4. - Brno
augusztus 11. - SpielbergVagyis, aki kirándulni akar, az tervezheti az 1 hetes nyaralását erre az időszakra, és összehasonlíthatja a cseh és az osztrák csapolt söröket is
Az osztrák pályáról vasárnap késő este még haza is lehet érni. -
-Mike-
addikt
A kalapács most a saját ujjára ütött rögtön az első kanyarban.
-
Popes
őstag
Az utolsó nyolc körre nincsenek szavak!
Marqueznek bejött hogy az elején sokkal szélesebb íveken "csak" óvta a gumikat, viszont most Dovi is top formában nyomta.(de a Suzukisok is kitettek magukért )
Lóri, no comment.Deus ex machina
-
emre
veterán
válasz bringasisti #12383 üzenetére
ja, nekem is, de gondolom mire tvgo-ba is belekerül már rég kalásznetes leszek
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
mefistofeles
addikt
Superbike-ban Rea megállíthatatlan. Szemrebbenés nélkül oda lehetne adni neki már most (már hetekkel ez előtt) a 2018-as trófeát!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dellfanboy
őstag
micsoda muzsika[link]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
törölt tag
Nagy verseny volt, óriási utolsó körrel.
-
törölt tag
bsbk:
[link] -
Motion_Blur
félisten
12 éve: [link]
Itt nem lehet azt mondani hogy régen minden jobb volt (ellentétben az F1-el), mert most is az, de azért na
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
hát a faxom, hegyeztem magam nagyon az utolsó körre
Marquez egyébként meg: -
zgospel
őstag
[link] Így kell vigyázni az első gumira
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
vlevi
nagyúr
Csúszik az SBK.
Szó szerint.
Időjárási okok miatt később kezdődnek a futamok.
[link]
A SSP futam most kezdődik az Eurosport 1-en. Vagy nem :)
Fasza ez a katari pálya, többször halasztottak futamot, mint máshol.
Külön szívás, a homok, még a víz együtt, meg az éjszakai futam, sötétben nem szárad a pálya. -
zgospel
őstag
Éreztem hogy ma megéri korán kelni, Phillip Island általában nagyon jó versenyeket hoz
1, Az brutál hogy ilyen tempóról való bukás után Zarco karc nélkül elsétál, Marquez meg el sem esik benne.
2, Jó lett volna ha inkább pár versennyel korábban akadnak össze, akkor a vb is tovább lett volna nyitott. Viccet félretéve tényleg nagy kár, így 2 emberrel kisebb volt az egymást előzgető boly, kíváncsi lettem volna ma mire megy Marc, tuti nagy show lett volna ha azok ketten is még ott vannak.
3, Szomorú volt látni hogy egy egyenesen belül 2 Ducati és 1 Suzuki megy el könnyedén Rossi mellett
4, Vinales nem tudom honnan szedte ezt elő, eléggé el volt tűnve idén.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
törölt tag
válasz zgospel #12395 üzenetére
Pedig általában ez volt a helyzet mindig a Yamaha-val, nagyon ritkán volt tisztességes végsebességük, ők mindig a kanyarokban nyerték a bajnoki címeket.
..és ugye Maverick ellen, a másik Yamaha-val nem sokat ért a nagy végsebesség, a végére elfogyott, de pont elég volt egy biztos győzelemhez. -
vlevi
nagyúr
Minő meglepetés, malajziaban esik az eső...
Az időmérőt halasztották jó egy órát, a holnapi futamokat viszont két órával előrébb hozták.
Magyar idő szerint hajnali 5-kor kezdődik a GP futam.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz sityupityu #12398 üzenetére
Azért, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő, használjátok az itt lévő, google naptárba beemelhető naptárakat.
[link]
Igaz, hogy regisztrálós, és free trial-os dolgokkal ilyesztget, de tőlem még sosem kért pénzt, pedig 5-6 naptárra fel vagyok iratkozva.
Így a telefonom állandóan naprakész a hétvégi motorsport eseményekkel kapcsolatban. -
zgospel
őstag
A kezdés idejét tisztázzuk szerintem, mert a Spíler tv programja szerint reggel 8-kor kezdődik a futam, a motogp.com szerint reggel 6-kor, te hajnal 5-öt mondasz, a BTSport 2 oldala pedig 6-ra írja UK idő szerint ami magyar idő szerint reggel 7-et jelent.
Úgyhogy akkor most mi a véreres van? Gyanítom hogy a weboldal a jó és 6-kor kezdődik a futam, csak nem értem ezt a katyvaszt.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs