Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

Na én is megtekintettem, még régebben láttam, meg pár napja is. De a látottakat már jól kitárgyaltátok. Csak egy megjegyzésem lenne.

Sokan, mivel tényleg el van túlozva a fű szerepe, elkezdik védeni kedvenc zöld növényüket. Szerintem attól még, hogy a film kicsit irreális képet mutat a fűről, attól még a fű nem jó dolog. És nem kéne legalizálni. Mert akkor mégtöbben csinálnák. Lehet, hogy nem kell minden füvest 100 évre elítélni, de attól még maradjon csak betiltva. Így legalább kevesebben használják, mint ha legális lenne. Az is túlzás, hogy egyenes út vezet a kemény drogokhoz, de az sem biztos, hogy a mai fiatalok körében népszerűsíteni kellene. Így is elég hülyék szegények, az igénytelen fos tévéadásoktól már eleve elbutultak, jó agresszívek lettek, és egy deformált világképpel rendelkeznek, ami siralmas. Én szivesen megreformálnám a televíziózást is, bizonyos IQ szint alatt ne legyenek megnézhetőek bizonyos filmek. Mondjuk a népszavazást és a választásokat is jó lenne bizonyos IQ-hoz kötni. De ez sem ilyen egyszerű, mert okos embereket is nagyon jól lehet manipulálni.

Ráadásul szerintem elég gáz, ha valakinek ilyen segédeszköz kell ahhoz, hogy jól érezze magát. Az alkohol is ilyen. Máshogy is lehet. Én már voltam úgy eufórikus hangulatban 1 hónapon keresztül, hogy még egy korty alkoholt sem ittam. Egyszerűen olyan társaságban voltam, olyan emberek közt, akik mellett ezt meg lehetett valósítani. Minden nap boldog voltam, közvetlen, kommunikatív, mosolygós, jókedvű. És most sem kell segédeszköz. Bár néha elcsábulok 1-1 sörnek, amitől közvetlenebb leszek. Ez van, nem mondom, hogy jól van, mert pénzbe kerül, öli az agysejteket, és az ittas állapot könnyen rongáláshoz vezet. Azt nem tudom, hogy aki be van szívva, az is képes-e rongálni, de a részegek simán, és itt már nem csak saját egészségükről van szó, mert negatívan hatnak az egész környezetükre is.

Új hozzászólás Aktív témák