Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• x360elite

őstag

válasz pachito #2918 üzenetére

"ami még úgy is jó, hogy a nagyágyúk (tekken, street fighter, talán guilty gear) nyomába se ér népszerűségben"
    Amúgy ezt én soha nem értettem. Fogalmam sincs, hogy egy olyan játék mellett, mint a Mortal Kombat (mondjuk a 11 részemről pont egy kudarc epizód, de ez az én véleményem, szerintem túltolták), hogyan rúghat labdába egy Tekken, vagy egy Street Fighter, ráadásul nemhogy ott vannak, hanem népszerűbbek. Utoljára a Tekken 7-el játszottam picit és konstatálnom kellett, hogy az égvilágon semmi sem változott. Kezdő játékosként rommá vertem bárkit, aki szembejött, mert én nyomogattam gyorsabban összevissza a gombokat (próbáld meg ezt akármelyik MK-ban és meglátod, mekkora verést kapsz, vagyis minimális a mázli faktor), ráadásul a karakterek mozgása darabos, és az ilyen játék a népszerűbb :F . Ehhez csak gratulálni tudok. Nem mellesleg a Street Fighter sorozat ugyanez, a karakterek mozgása olyan, mintha marionett bábukkal játszanánk.

Összefoglalva a Mortal-hoz gyakorlás, majd valós játéktudás kell, a Tekken-hez és Street Fighter-hez pedig két gyors kéz és zéró tudás. Szomorú, milyen irányba halad a világ. Tudom, hogy ezek csak játékok, de sajna az élet minden területére igaz ez a tendencia. "Régen az értékek érvényesültek, most az érvényesülés az érték, bármi-áron." Ez baj...

A röhej az, hogy a Mortal Kombat első részében a karakterek mozgása letisztultabb és realisztikusabb (nem a speckókra, fejleütésre és egyéb fantázia szarságokra értem, hanem magára a játékmenetre) volt, mint egy mostani Tekken-ben, vagy Street Fighter-ben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés