Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
szokásosan írtam egy rövid összefoglalót a tegnapi adásból: Mortal Kombat 11 - Kabal, Geras
-
ayo
veterán
ez a sub kicsit olyan mint a régi 2000-es években, akit annyira nem nagyon bírtam. MKX-ben szerintem nagyon menő volt, most egyelőre nem győzött meg. kabal geras viszont tetszik.
-
GEIL
addikt
Ejj...ez a várakozás...

-
Xerxész
őstag
válasz
x360elite
üzenetére
Majd elválik, felesleges bosszankodni.
Gameplay tekintetében lehet, hogy a soron következő tényleg egy vadi új karakter lesz (ha lehet hinni Ednek). És mondjuk a 2. vagy 3. játékos lesz Kabal kedden.
Ilyen Kano szintű leleplezést alapul véve pedig úgyis Johnny, Cassie vagy Liu Kang lesz a következő.
Hiszen őket mindenki biztosra véli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
x360elite
őstag
Elég rossz marketing. Aki rajongó, az mindenképp megveszi a játékot. Aki nem, annak meg mutathatnak bármit.
Például nekem mindegy lenne, kit raknak bele egy új Street Fighter-be, vagy Tekken-be, nem venném meg, mert egyszerűen gyűlölöm a harcrendszerüket. De ez a Kano bejelentés azok után, hogy Sonya jan.17 óta ismert, olyan mint mondjuk a fentebb említett SF-be bejelenteni Ryu után másfél hónappal Ken-t, hiszen evidens, hogy benne lesz.
Szóval nekem mint "rajongónak" ez inkább egy pofán köpés volt, mint bejelentés. De nem vagyunk egyformák, én utálom, ha valaki elmondja a nyilvánvalót, de természetesen megértem az ellenkezőjét is.
Reméljük a következő karakterek nagyobb meglepetéssel szolgálnak (bár a léc nincs magasan
) -
Xerxész
őstag
válasz
x360elite
üzenetére
Természetesen azért, hogy fenntartsák az érdeklődést a játék megjelenéséig. Szimpla marketing az egész.
Azt úgyis mindenki sejti, hogy az MK1 karakterei nem maradhatnak ki egy valamirevaló MK játékból, naggyából igaz ez az MK2 harcosaira is.
A keddi Kombat Kastban feltételezhetően így Kabal és Kano gameplay lesz, esetleg lelepleznek egy 3. karaktert is...aki akár új is lehet. Ed Boon a rapid fire questions interjúban azt nyilatkozta a "who's next?" kérdésre, hogy a következő egy teljesen új karakter lesz.
Meglátjuk... -
Xerxész
őstag
Plusz meg lett erősítve a brazil IGN által, hogy Kronika nem lesz játszható karakter.
-
ayo
veterán
FB-ről: Kano bejelentve

-
ayo
veterán
Elmarad a mai adás:
The safety of our team is very important to us. Due to the dangerous incoming storm, we’ve decided to move the Kombat Kast to Tuesday, February 5th, at 3 pm CST. We thank you for your understanding!
— NetherRealm Studios (@NetherRealm) January 29, 2019 -
Xerxész
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Támadják ezt a srácot is, hogy hiteltelen a szava, merthogy hiába "jósolta meg" az MKX karakterit 100%-ra, egyrészt állítólag nem az ő érdeme volt, hanem valami JamesK-é vagy kié még 2015 februárból, másrészt meg a sztori alapján egyszerűbb volt kitalálni az addig fel nem fedett MKX karaktereket.
Nem én mondom ezt, csak olvastam.
Ettől függetlenül szerintem hihető lista, bár az nem tetszik, hogy megint
SPOILER
erőltetik ez a nyomorult család vonalat. Nem elég a Cage família, még a Briggsek is megint bekerülnek, a valamirevaló Takeda meg kimarad.

Rain és Fujin viszont jó, hogy bekerülnek.Kung Laoról mondja, hogy a forrása szerint nem lesz játszható, de ő azért beleteszi a listába...LOL.
SPOILER vége
Azért ezt sem kell készpénznek venni szerintem, bár tény, hogy a legtöbb karakternek, akiket betett, van alapja.
-
GEIL
addikt
válasz
atainprison
üzenetére

-
x360elite
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Háááát, nem tudom. Inkább várjuk meg a hivatalos karakter bejelentéseket. Mert ez a videó elég gagyira sikerült

-
atainprison
senior tag
válasz
gabor7th
üzenetére
Nem tudom, hogy a héten lesz-e új infó, szerintem már nem lesznek előre bejelentve a "bejelentések ideje" mivel, ahogy írtam már szépen folyamatosan lesznek bemutatva a még nem látott karakterek, játékmódok stb. Már nem lesznek "nagy bejelentések" az már január 17-tel megvolt.
-
gabor7th
addikt
válasz
atainprison
üzenetére
A héten?
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison
üzenetére
Megvan hol hallottam az 5-5 dlc karaktert (mondjuk ez eléggé találgatás).
Ebben a videóban hangzik el 10:55-től.Ezzel az infóval nem egyezik meg a preorder infók, amik ezeket tartalmazzák a Kombat Packról:
The Kombat Pack includes:
• 6 new DLC playable characters
• 1 week early access to DLC characters
• 7 Skins
• 7 sets of gear -
atainprison
senior tag
-
gabor7th
addikt
Azt nem tudjátok, hogy mikor mutatnak be új harcost, vagy mikor lesz valami nagyobb leleplezés?
-
Xerxész
őstag
Ebben a videóban Ed Boon azt nyilatkozza, hogy Geras az egyetlen a játékban, aki tudja manipulálni az időt.
3:11-nél mondja ezt Boon.
Így erős lett az esélye, hogy Khronika nem lesz játszható. Vagy nagyon nem lesz köze az időmanipulációhoz játék közben és valami más képessége lesz.
Legalább akkor egyel több slot marad visszatérő karakterek számára.

-
válasz
x360elite
üzenetére
Ja, hát akkor már inkább Spawn

Már az MKX óta tease-elik, volt szó róla, hogy az Injustice 2-ben lesz, de azóta se semmi. Nekem ő az all-time favourite szuperhős, szóval nagyon örülnék, még ha annyira nem is vagyok a pártján az MK univerzumon kívüli karaktereknek.@Xerxész
Én annyira nem örültem, hogy AvP lett, pedig az az egyik nagy kedvenc univerzumom nekem is. A Predator nagyon ült, az passzolt ide, de az Alien nagyon nem. Az nem egy ilyen indivídum, ami 1v1 harcolgat. Leatherface-t sem tartottam jó ötletnek, meg Jasont sem különösebben. Leatherface volt nekem kimondottan "tájidegen". Egy pocakos láncfűrésszel rohangáló gyökér, aki nyomi tiniket mészárol a filmekben. Ilyen kőkemény harcosok ellen, mint az MK-sok, esélye sem lenne. Jason sem sokkal jobb.Spawn viszont kurva jó lenne, de azok után, amit lenyomtak az MKX-nél, meg az Injustice-nál, én egyáltalán nem gondolom tutira, hogy benne lesz, de még 50%-ot sem feltétlenül adok neki. Sokat gondolkodtam, hogy mi lehet a hiba. Talán Todd McFarlane volt a gyökér és nem tudtak megegyezni a jogdíjakon, túl sokat kért? Nem tudom, de amennyit tease-elték, sztem simán lehet, hogy elkészült minden, a karakter modell, a 3 variáció, a mozdulatok, kombók stb... Csak aztán valamin nem tudtak megegyezni és kimaradt?
-
ayo
veterán
jason, leatherface és predator baromi jó karakterek voltak, legalább annyira bírtam őket, mint az alapokat. kicsit sajnálom is hogy nem része egyik karakter se a játéknak, mert simán rávertek jó pár MK karira.
-
Ha folytatják a horror karakterek behozását DLC-vel (remélem nem), akkor jöhetne Pennywise az új AZ-ból

-
Xerxész
őstag
Igen, én is kevesellem az indulót.
Jobban örülnék, ha Johnny és Cassie csak DLC-k lennének, mert már megint 3 slotot felél a Cage família...amúgy sem szerettem őket sosem.
Fujint várom az alapba még, talán Raint a kártya miatt...
Aztán mindig kell egy mágus is, tehát Shang Tsung (bár Baraka után tökmindegy, ki halt meg sztori szerint az előzőben, akár Quan Chi is visszatérhet...viszont Shangot talán többen szeretik). Meg egy Goro/Kintaro/Motaro sub-boss sem hiányozhat.
Triborgot nagyon eltalálták szerintem, betehetnék az alapba, bár semmi nem indokolja visszatértét.
És még Nightwolfot szeretném nagyon.Sajnálnám, ha kimaradnának: Reptile, Ermac, Takeda (talán az egyetlen valamirevaló kiskölyök az előzőből), D'Vorah, Kotal Kahn, Erron Black.
A 3D érából még talán Havik és Onaga lenne, akik ellen nem lenne ellenvetésem...meg Ashrah esetleg.
Fentiekből Fujint és Shang Tsungot érzem a legvalószínűbbnek.

-
x360elite
őstag
Az esetenként azért nem teljesen igaz. 50%-nak volt secret butykó. Amúgy elég sok secret-et megtaláltam már, nem csak brutality-t, de stage brutykót, kriptában titkos helyeket, karakter skineket, secret fight-ot ilyesmi. Lehet, hogy mindet, mert egy ideje semmi nem jött. Persze az is lehet, hogy az én kreativitásom csökkent

Bocs, ezt "50%-nak volt secret butykó" elírtam. 40%-nak volt.
-
Xerxész
őstag
Van már jópár Brutality is...
Úgy tűnik, maradt a 2 Fatality, 5 Brutality (esetenként +1 Secret) per karakter megoldás.
Kíváncsi vagyok, lesz-e még valamilyen finisher...Animality esetleg. Stage Fatality/Brutality is tuti várható szerintem. Azért azt a bazi nagy légvédelmi rakétavetőt beüzemelni nem lenne rossz a Különleges erők pályáján.

-
ayo
veterán
ebben a videóban sok érdekes dolog van, Liu Kang és Kung Lao egymás ellen harcol, tehát ez még inkább azt mutatja, hogy ők játszható karakterek lesznek, plusz Cassie is bejött a képbe, aki Kitanához beszél
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Z10N
veterán
válasz
atainprison
üzenetére
Az eddigi tippeim bejottek, bar Kano-rol edig meg nem lattam leaket. Viszont ha Sonya szerepel, akkor Kano is.
-
Xerxész
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Jó...mondjuk nézzük azt az esetet, hogy a lejjebb írt karakterek lesznek. Akkor van még 8 hely...
1. Egy mágus tuti kell legyen: Shang Tsung.
2. Egy négykezű/négylábúnak is "kötelező": Goro/Motaro.
3. Reptile nagy közönségkedvenc, szerintem az alapból nem marad ki.
4-5. MKX-ben debütáltból szerint D'Vorah és Kotal Kahn lesznek.
6-7. Esetleg még 2 totál új karakter....vagy az általad említett Noob Saibot és Ermac.
8. Fujin.Amúgy találtam valami fórumos kommentet, hogy Fujin játszható lesz. Valaki olyan írta, aki már az MKX-nél is szivárgtatott ki dolgokat...bár én nem tudom, mennyire megbízható, nem figyeltem a híreket.
-
atainprison
senior tag
-
gabor7th
addikt
Most fognak kiadni képregényt?
-
Xerxész
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Nagyon remélem, hogy ezúttal Fujin sem marad ki. Illene belekerülnie, főleg azután, hogy a MKX-be is nagyon sokan akarták már.
A szél, mint elem is kell a játékba...ha már a tűz, jég, föld, plazma (villám), vér, víz(?) benne vannak.
-
x360elite
őstag
Néztem az adást. Nem figyeltem a platformokat, csak a karaktereket
, meg a jó kis bunyókat.Amúgy azért mondtam, hogy lehet nem csak késik, hanem meg sem jelenik, mert anno:
MK vs DC jön wii-re később - nem jelent meg
MK 9 jön wii u-ra később - nem jött
MK X jön xbox 360-ra és PS3-ra , csak késik (még elő is lehetett rendelni) - nem jöttÉs most ez. Ne legyen igazam, de picit para, hogy eddig minden közelmúltbeli mk késés egyben a meg nem jelenést is jelentette.
-
ayo
veterán
cross platformról nem esett szó, de nem sok esélye van sajna.
jelenleg Switch-en és PC-n nem lesz béta
x360elite: ha nézted az adást, akkor sehol se mutatták a Nintendót, még Limited Edition se lesz. Jelenleg május 10-et írnak, de sztem simán késhet még, sőt azt mondom hogy inkább késsen, minthogy valami félkész verzió jöjjön ki, ahogy MKX PC-nél is történt.
-
Pocok9b
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül hogy hol tudnám előrendelni a játékot legolcsóbban PS4-re? Eddig 18000Ft-ért láttam legolcsóbban. Létezik hogy lesz ennél is olcsóbb? Illetve arról esetleg van valami infó hogy régiózárás lesz-e a játék?
-
petymek
senior tag
Cross léte/nem léte még találgatós szinten van, vagy már 100% végleges?
-
atainprison
senior tag
válasz
gabor7th
üzenetére
Azt nyilatkozták nem lesznek NPC karakterek, mint a 10-ben, hogy látjuk a sztoriban, de nem lehet vele játszani (mint pl Barakka a 10-ben) szóval Cassie biztos, hogy játszható lesz.
Egyébként itt egy videó az eddig szinte biztosan szereplő karakterekről.
+ már Johnny Cage is biztos.
-
Z10N
veterán
Cassie Cage es Kitana ugy latszik benne lesz. Rain is eselyes.
-
Carasc0
őstag
Hatalmas csalódás ez a játék. Negatívumok az én szemszögömből:
- Karakterválasztás maximális visszafejlődés. MKX-ben legalább jól nézett, hogy besétált az emberke, majd interakció, de itt? Vicc
- 24 karakter? Vicc (Jó oké lesz Kombat Pack de akkor is. Injustice 2 mennyiségű karaktert simán vártam)
- Mortal feeling? Sehol... (Twitch-en is többen hangoztatták ezt)
- Grafikai fejlődés? Ez Injustice 2 szint csak véresbe. Többet vártam.
- Injustice 2-nél nem részletesebb a skinválasztás és a felszerelésfejlesztés. Többet vártam.Csalódás az egész... Ez nem lesz Injustice 2-nél sikeresebb az fix. Kuka...

-
x360elite
őstag
A crossplay valóban jó lenne. Szívesen játszanék PC-sekkel is. Így az X-ben is csak a box-osok közt tudtam, hogy mennyit fejlődök, de lehet, hogy ez valójában nulla (na jó, azért nem nulla). Pl.: ha Sub-Zero-val vagyok, nagyon ritkán kapok ki. Neki vannak a legjobb kombói és wake up-jai. Ha megtanulsz vele játszani, akkor gyakorlatilag verhetetlen.
-
ayo
veterán
hát igen, ez azoknak kedvezett, akik imádják ezt, mint én. sajna emiatt kevés ember fejlődött tovább, de ez mindig is gond volt, hogy túl nagy űr két szint között és ugyebár itt videókat, fórumokat kell nézni és unalmas trainingeket nyomni éjjel nappal, hogy picivel jobb legyél. Szerintem SFV-öt nézték ők is, mert ott tényleg teljesen kezdő játékosok jutottak be a pro arcok közé, ami azért eddig nem volt tapasztalható. Biztosan most is sokat kell majd gyakorolni, de szerintem kevesebb ember fogja eldobni a játékot 10-20 óra után.
-
GEIL
addikt
Pont ez volt a bajom az X-szel....az előző MK részekben nem kapott akkor a hangsúlyt a "kombó".....az MK9-ben is voltak, de az X-ben kicsit túlzás volt.....nekem mint "öreg" MK rajongónak nem jött be hogy valaki begyakorol 2-3 kombót és szinte leesés nélkül "végigpattogtat a pályán" oda vissza és vége.....se egy átdobás vagy X-ray...se felütések....se egy sima forgórúgás....értem én hogy a látványos MK harcokat felváltja ez a kombózás, mert a győzelem a fontos ha verseny van..... de engem pl idegesit.

(mint a klasszikus kocsmai szkander...."NE csuklózz"..."NE kapaszkodj"..."NE dőlj bele testből"...stb.......na ez a versenyszkanderben mind benne van....szóval nem mindegy ki ellen megy a szkander vagy az MK.....nekem Mortal közben nagyobb élményt jelent meccsek közben is 2-3 mp-es nézelődés...ahogy a karakterek mozognak vagy a háttérben mi zajlik...stb........szóval olyanok ellen szeretek játszani akik a teljes mozdulatsorokat használják...nemcsak "állandó felütések" vagy "állandóan a kombók".....kb érteni mire célzok.
Úgyhogy erősen várom ebből a szempontból is az MK 11-et....kevesebb kombó...futás nélkül...inkább taktikai oldal...stb stb
-
ayo
veterán
válasz
x360elite
üzenetére
szélesebb skála mindig jobb, mert tudsz fejlődni és nem az van, hogy vagy nincs kihivás vagy annyira pro az arc, hogy több száz óra plusz kellene, hogy fel tudd venni a kesztyűt. SFV nem a legjobb SF rész, de ott is kazual irányba mentek, ami nagyon sokat segített a matchmakingnek...ja meg a crossplay. na az keménység lenne itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd kusztomizálod. 

Ejj...ez a várakozás...

Hiszen őket mindenki biztosra véli.

![[link] [link]](https://en.ostrog.com/image-q85/1759-1547883792106-1547883815-2.jpeg)