Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
x360elite #1140 üzenetére
Nem amatőröztelek le, a "gyanítom, hogy erős top 1%" nem igazán ezt jelenti, félreértesz. Csak ha szigorú szeretnék lenni, akkor mondhatnám, hogy "persze hogy amatőr vagy, hiszen nem ebből élsz". Viszont én arról beszéltem, ami a világ legjobbjait választja el a nagyon jó játékosoktól, akikből azért sok van. Az meg, hogy Sonicfoxot le tudtad győzni 2-szer, mindenképpen elképesztő teljesítmény, még akkor is, ha nem versenykörülmények között történt, és mondjuk nem a main karakterét játszotta, vagy csak éppen gyakorolt valakivel. A Reo nevű srác viszont versenykörülmények mellett volt gyakorlatilag egyenrangú ellenfele, kicsit más, vicces ezt lefitymálni.
Az önbizalom, a magabiztosság, illetve a "túlzott ego" között azért van némi különbség szerintem.
Emellett ha nem követed figyelemmel a metát, és azt, hogy a legjobbak éppen mit miért csinálnak, akkor máris egy kicsi hátrányba kerülsz. Nem csak azért kell figyelni, hogy majmolj. Érdekes téma (bármi is legyen a sport/játék) szerintem, rengeteget lehet róla beszélni, de nem ezért linkeltem be azt a francos tier list videót."Első körben vakra "all in". Kemény" Ez vicces amúgy, de a játékformában, amit játszok, ez egy bizonyos laptartománnyal GTO játék.
Grafot nem szúrok be, elég try-hard lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Star Citizen
- GTA VI
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest