Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Én UK-ből rendeltem csomó mással együtt. Közelebb itt találsz még. Bár itt még hozzá jön a szállítási költség (ha jól emlékszem 1400 Ft). Ezért ha onnan rendelsz, érdemes több cuccot egyszerre.
Amúgy játszok még vele igen. Hullámokban tör rám.
Néha napokig csak ezzel játszom esténként, aztán félreteszem 2-3 hétre. Bármikor fel lehet venni a fonalat, ez a sandbox előnye. Ahogy Haas is mondta: "szabadság". Ez nem az a játék amit egy nekifutásra végig kéne vinni, ezért is furcsállom, hogy abbahagytad. De nyilván csak akkor fogj bele, ha tényleg kedvet érzel rá, anélkül nincs értelme. Én most a Planescape Torment miatt szüneteltetem (na, azt viszont végig kell vinni, ha belekezd az ember), aztán újra előhúzom majd.
Magyarítás: minden tiszteletem a szerzőké, de sok baj van vele. A barátom még mindig nem tudta működésre bírni, pedig a telepítése azóta elvileg sikerült. Csak akkor ajánlom, ha tényleg játékélménybeli veszteséget okoz a hiánya (ha az angollal nem állsz elég jól). A Morrowind nyelvezete nem annyira bonyolult sztem, azt pedig elképzelni sem tudom hogy fordítják le azt, hogy " You n' wah !!! "
, vagy "muthsera".
Nyáron lecserélem a vasam, és akkor aztán a lovak közé csapok moddolásilag. Most sem rossz, különösen a szélben mozgó füvet, vagy a hulló faleveleket szeretem, de új vassal majd maxra húzom, amíg olyan nem lesz mint a videóban amit belinkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Óra topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Sorozatok
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha napokig csak ezzel játszom esténként, aztán félreteszem 2-3 hétre. Bármikor fel lehet venni a fonalat, ez a sandbox előnye. Ahogy Haas is mondta: "szabadság". Ez nem az a játék amit egy nekifutásra végig kéne vinni, ezért is furcsállom, hogy abbahagytad. De nyilván csak akkor fogj bele, ha tényleg kedvet érzel rá, anélkül nincs értelme. Én most a Planescape Torment miatt szüneteltetem (na, azt viszont végig kell vinni, ha belekezd az ember), aztán újra előhúzom majd.