Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sajnos nincs olyan csodaszer, aminek ha leveszed az értékt, egyből megjavul. Ez egy rohadtul bonyolult rendszer. Tölsd be az MGEGui.exe -t és nézd meg az én beállításaimat a linkelt hsz-emben, s lődd be a sajátjaidat azok alá kicsivel. Vagy szintén az MGEGui.exe-ben van egy Misc. fül, ahol beállíthatod, hogy tartson egy konstans FPS értéket, bizonyos hibahatárral. Megpróbálkozhatsz ezzel, de én nem szeretem az ilyen automatice módszereket. Fene tudja mennyire jó, és mit állítgat játék közben. Én anno kb 3 napig xarakodtam vele, ha te végignézed a pár soros hsz-emet, nem hiszem hogy fél óránál tovább tart..
Szabod: Felmartad akkor a legjobb kardot, amit a játék legelején találni lehet. A sírrablásért nem tudom miért büntettetk, elvileg nem kellene. Kivéve, ha pl. egy császári tulajdonban lévő bányából viszel el ebony ércet meg ilyesmik. De a sima sírok elvileg közpréda. Lehet, hogy volt valami más bounty a neveden. Pl. ok nélkül megtámadni embereket nem lehet, fel kell őket idegesíteni annyira, hogy megtámadjanak. Ja és nincs olyan hülyeség mint az Obliba, hogy az őr akit megszólítasz röntgen szemekkel egyből tudja mi az ami lopott nálad és mi nem. Ha nem vettek észre, és nincs bounty rajtad, akkor beszélhetsz az őrökkel is, még ha loptt szajréval is van tele a zsebed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest