Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
cateye
csendes tag
hi! nah a kérdésem az lenne hogy ez a cucc amit az e-connect nél lehet venni ennek mi a pontos neve meghogy melyik cég gyártya?
-
Mazlee
aktív tag
remélem nem orrolnak meg a reklámért.
az e-connect nél lehet venni olyan belevaló lapot. -
AngelH
aktív tag
nekem is ilyen hazam van, es en is egy csomo helyen kerestem hozza ilyen elolapi cuccost. Nos az eredmeny az lett, hogy elrohangasztam mindenhova, mig vegul egy ismerosom kellytechbol szerzett nekem egy csak usb kivezetest, de letezik usb+audio formaban is, firewire-s nincs naluk allitolag. Ebben csak az a baj, hogy a kellytech az nagyker, es ott csak viszonteladok vasarolhatnak... viszont egy csomo bolt vasarol toluk, es ha megkered szepen oket, biztos hoznak neked ilyet onnan. Ara sem volt valami borzaszto, mondjuk en ajandekba kaptam, de aztmondtak 2-300 forint az egesz. Jo szorakozast :)
-
Debilon
addikt
Hello!
Valaki meg tudná mondani, hogy Pécsen hol lehet kapni Morex házat? -
FLiCK
csendes tag
Sziasztok! [BR]
Nekem van egy morex oldalplexis házam és el?l van nekem egy usb ablakom csak egy problémával. A helye kivan neki alakítva, de a cuccos hiányzik hozzá. (2 usb egy mikrofon egy fejhallgató és 2 firewire). Aki látta már a házat és tudja hogy hol lehet ilyen :O panelt venni az legyen oly kedves hogy ide ír a topicba! El?re is köszi!
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest