Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
AngelH
aktív tag
nekem is ilyen hazam van, es en is egy csomo helyen kerestem hozza ilyen elolapi cuccost. Nos az eredmeny az lett, hogy elrohangasztam mindenhova, mig vegul egy ismerosom kellytechbol szerzett nekem egy csak usb kivezetest, de letezik usb+audio formaban is, firewire-s nincs naluk allitolag. Ebben csak az a baj, hogy a kellytech az nagyker, es ott csak viszonteladok vasarolhatnak... viszont egy csomo bolt vasarol toluk, es ha megkered szepen oket, biztos hoznak neked ilyet onnan. Ara sem volt valami borzaszto, mondjuk en ajandekba kaptam, de aztmondtak 2-300 forint az egesz. Jo szorakozast :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest