- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
World-Soft #8778 üzenetére
Az üzletkötőkre sose hallgass sehol se, hiszen nekik az első dolguk hogy magukhoz csábítsanak téged, és sokszor magával a szolgáltatással sincsenek tisztában amit árulnak. Annyit tudnak mint amennyi a papíron van. A régi magasabb feltöltési sebességek vannak érvényben, több 10 de akár 100 előfizető is van, aki ezt be tudja bizonyítani. De több Speedtest képet is láttunk erről.
btz: szerintem hagyd ezt a fejtegetést, hiszen én már nem tudom követni amit írsz, ez ne legyen már a mi gondunk, ha egyszer van elvileg "végtelen" sávszél, akkor az végtelen. Ez csak annak hangzik, semmi sem végtelen még a végtelen adatforgalom sem, csak olyan magas a plafon amit nem valószínű hogy elér.
-
válasz
World-Soft #8778 üzenetére
Szia!
Pedig legjobb tudomásom szerint még mindig a régi profilok vannak használatban, de erről inkább a Telekom topikban tudnak nyilatkozni, ott koncentráltabban vannak a T előfizetők.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged